Momo gene ölmüyor gene ölmüyor...Bu arada ceviri de yanlışlık var koreli kaido x bir kişiye saldıyo diyor bu momo mu başka biri mi söylememiş.
At the end of the chapter Kaidou appears before Momonosuke and attacks someone with his kanabo...
Momo gene ölmüyor gene ölmüyor...Bu arada ceviri de yanlışlık var koreli kaido x bir kişiye saldıyo diyor bu momo mu başka biri mi söylememiş.
At the end of the chapter Kaidou appears before Momonosuke and attacks someone with his kanabo...
8 yaş Momo > 8 yaş Luffy.Momo gene ölmüyor gene ölmüyor...
Arcın bitmesine daha çok olduğu için tatmin etmiyor onları. Hali Thriller Bark gibiyse çok zor, Buggy adasındaki gibiyse sonrasında eşlik eder.Zorocular da çok şey bekliyor. Adam Kaido'ya kalıcı iz bıraktı. Son arc'a kadar yatsa yeter bu ona.
Wano'dan da tek beklentim bir an önce bitmesi. 2022'ye yeni bir arc'a girmek istiyorum artık. :d
CP0 olsam Law'un peşine düşerim, meyvesi malum. Zaten Law bunları ilk gördüğünde bayağı tırsanki olmuştu. Law'a rakip arayıp duruyorsunuz alın mis gibi rakip.Bence onlar bizimkilerin taraf değişmeyip hala savaştığını görünce salak mı bunlar falan deyip başta küçümser tavırla bakacaklar. Sonra bir kaç bölüme Luffy'nin kalkmasıyla savaşmalarını Luffy'e olan inançlarına bağlayacaklar. Wano'da ki eşleşmeler konusunda aklım allak bullak. Fazla çalkantılı. Franky, Robin, Jinbe dışında netlik yok.
Libido harici hiçbir konuda önde olamaz sapık velet.8 yaş Momo > 8 yaş Luffy.
Yakında Allah'ın börtü böceğinden de yardım alır Luffy. Senin gibi kk'nın Allah belasını versinLuffy’i aslında deniz kralları kurtara bilir. Ses duyma mevzusuda açıklanır böyle.
Eski peygamber kıssaları gibi işte mis.Yakında Allah'ın börtü böceğinden de yardım alır Luffy. Senin gibi kk'nın Allah belasını versin
Sandaletten aldı sopa blokladıYakında Allah'ın börtü böceğinden de yardım alır Luffy. Senin gibi kk'nın Allah belasını versin