Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014: Ömür Boyu Acemi Aktör

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dert ettiğin şeye bak. Milyonlarca ihtimalden sadece birinin gerçekleşmesi yeterli.
ne işte ne? mantıklı her hangi bir ihtimal yok gerçi mantık aramayı kanjuro sayesinde bıraktım
Kupa Korsanları var. En son denizdelerdi. Muhtemelen suyun altından Onigashima'yı takip etmişlerdir. Luffy'nin düştüğünü görünce de, gidip onu alırlar. Bence yeterince mantıklı bir ihtimal. Yahut Jinbe buraya Güneş Korsanları ile birlikte gelmiştir ve onlara her ihtimale karşı denizde beklemelerini söylemiştir. Onlar Luffy'yi görür ve kurtarırlar. Bu da olası bir durum. 30 saniyede aklıma gelen iki ihtimali yazdım, az daha düşünsem birkaç tane daha bulurum.
umarım öyle olur oda herşeyi çıkmaza soktu çünkü
 
Şuan Luffy'nin çıkması için en mantıklı olay Alaaddin olarak görünüyor. Jinbe buraya gelirken ben önden gideceğim siz de sonrasında orada olun demiş olabilir. Veya onlar Jinbe istemese de gelmiş olabilirler.

Benim anlamadığım Luffy ve Roger da herşeyin sesini duyabiliyorlar fakat emir veya komut vermiyorlardı. Madem komut veremiyorlar neden duyuyorlar? Bunun anlamı nedir.

Joy Boy sözcük anlamıyla da en çok Luffy ve Roger'a uyuyor.
 
Aa aklıma ne geldi; hani Momo ses duyup kendini yere atmıştı ya eğer Luffy de tam yeni bulduğu tekniği kullanacakken ses duyduysa? Anlık şok geçirdiyse ve tekniği bu yüzden kullanamadıysa? Bu fırsattan yararlanan Kaido da şaaaak diye Luffy ye vurduysa? Abovvvv hahahaha
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık