Dün de buna benzer bir video attım ama kimse görmedi onu. :s Gerçi orada Alpamis, Montana gibi nickler yazmıyordu o yüzden tutmadı galibaŞunu daha sık yapsa 15 farklı kanaldan abone olurum abi .dd
Dün de buna benzer bir video attım ama kimse görmedi onu. :s Gerçi orada Alpamis, Montana gibi nickler yazmıyordu o yüzden tutmadı galibaŞunu daha sık yapsa 15 farklı kanaldan abone olurum abi .dd
Seri sonunda bile dezavantaj verir bu namussuz ODAUmarım bundan sonra handikapsız bir şekilde savaşabilir Luffy. Yıllardır her güçlenişinde Luffy'e bir dezavantaj sokuyor namussuz.
Evet, çünkü öbür türlü tam anlaşılmıyor kimin, kim olduğuDün de buna benzer bir video attım ama kimse görmedi onu. :s Gerçi orada Alpamis, Montana gibi nickler yazmıyordu o yüzden tutmadı galiba
İlkinde nickler yazılmadığından bunun kadar iyi olmamış.Abi, kanaldaki ilk video'yu izle emoji bile kullanırsın .d
Evet, aslında ilkindeki tartışma çok daha komik ama.. dediğin gibi nickler bozuyor işi.İlkinde nickler yazılmadığından bunun kadar iyi olmamış.
@Eric Cartman da kahkaha attım süper olmuş1014 Özet:
Eline sağlık, efsane olmuş. Şuna katılmamak elde değil.1014 Özet: