Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014: Ömür Boyu Acemi Aktör

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy, şuanda okyanusa düşmüş görünüyor. Büyük ihtimal önünüzdeki bir kaç bölüm fena senaryolar dönecektir. Luffy de D. iradesi, meyve, antik silah bağlantısı gibi uyanış konuları dönecektir.
 
Bu seride en eleştirdiğim noktalardan biri, hakinin bitmesi. Başka bir duruma bağlansa daha anlaşılır olur ama bu haki bitmesi tüm ciddiyeti yerle bir ediyor. Seri bitse bile Luffy'de bu handiap olacak gibi. Hani hep deniyor ya başkalarında kova kadar haki varsa Luffy'de okyanus kadar haki var. Okyanus değil de evren kadar bile olsa Luffy bu durumlara düşecekse yemişim okyanus kadar hakisini. Okyanus kadar hakin varsa her arc defalarca düşüp bayılmazsın. Düşersin kalkarsın tekrar tekrar düşer tekrar tekrar kalkarsın. Ama saçma bir şekilde bayılmazsın. Ne yazık ki bu tür şeyleri görünce de seriyi okuma yaşımız geçmiş diyorum. Saat olmuş 2-3 siteye bakınca bölümün çıktığını gördüm yoksa bölüm çıkmış mı falan merak ettirmiyor artık. Bu kadar da soğutuyor kendinden işte.

Eskiden olsa bu serinin saçmalıkları kabul edilebilir geliyordu ama şu an seriyi sevsem de manga mantalitesini kabul etsem de can sıkıyor. Noveldan çevrilme manga serileri daha makul geliyor yada gerçek hayattan alıntı ile hazırlanan Kingdom gibi seriler daha makul geliyor. Mantıksız durmuyor, aha bu kadar da olmaz dedirtmiyor. Okuyunca keyif alıyorsun. Sonra yayınlanma sayfasını not alıp arada bir kontrol ediyorsun.

Diğer bir noktada Zoro, görünen o ki arc'ın asıl dövüşleri daha şekil almadı. Luffy ikinci raunda kalkacaksa Zoro'da kesin tekrar kalkacak. Bu kaçınılmaz oldu. Bu savaş sakız gibi uzar mı? Evet ama ara verilmeden nihayete erecek ve arc bitecek kanaatindeyim. (Zoro fanlarının yorumlarını sevmiyorum çoğunlukla da pas geçiyorum ama buraya Zoro ile ilgili yorum düşmüş olayım)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık