Gomu Gomu No'nun joyboyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum, bence Kaido yalnızca Luffy daha saldırı adını tam söyleyemeden onu düşürdüğü için alay ediyor.Ben de dediğiniz gibi düşünüyorum, Gear 5 bile olabilir belki?
Veya farklı bir G4 modunu gösterecekken yine hakisi bitti.
Yoksa kaç vakittir savaştığı adamın tekniğini neden durduk yere söylesin ki?
Ya da Gomu Gomu No'nun bir ihtimal Joy Boy ile ilgisi olabilir mi?
Ragnarok atağından bile daha ağır bir atak gibi gözüküyor salt görünüşte. Ama onda paneller daha küçüktü onun da etkisi olabilir.Spoiler ilk geldiğinde saldırıyı normal bir vuruş gibi düşünmüştüm, ama çok daha ağırmış. Kin'emon'un kafası yok olduysa şaşırmam, hatta olması da gerekir.
Lastik derken lastik meyvesinden mi bahsediyorsun?Eğer öyleyse şimdiye kadar neden kimse bu durumdan bahsetmedi?La şaka maka joy-boy lastik olmasın ? İlk meyve kullanıcısı ve lastik... aboww
Kinemon son panelde sanki vücudunun yarısı yok olmuş gibi duruyor. Seinen seri olsa böcek gibi ezilmiş derdik. Ölmesi lazım artık.Spoiler ilk geldiğinde saldırıyı normal bir vuruş gibi düşünmüştüm, ama çok daha ağırmış. Kin'emon'un kafası yok olduysa şaşırmam, hatta olması da gerekir.
Yandan değil, üstten vurmuş. Kafasının içeri göçmesi lazım normal şartlar altında.Kinemon son panelde sanki vücudunun yarısı yok olmuş gibi duruyor. Seinen seri olsa böcek gibi ezilmiş derdik. Ölmesi lazım artık.