La şaka maka joy-boy lastik olmasın ? İlk meyve kullanıcısı ve lastik... aboww
Zoro vurdu o darbeleri demiyor ki. Kaido balyozu 4-5-6 kere indirdi Zoro karşıladı diye hayal ediyorlar.Renkli sayfa gelmeden anlayamayız o darbeler işlemiş mi , işlememiş mi yada savunma mı anca renklide anlaşılıyor Sarılar işliyor kırmızılar işlemiyor.
Peki ölmediği bir senaryo'da hatta bayılmamışsa bile ne deriz Kinemon için.Spoiler ilk geldiğinde saldırıyı normal bir vuruş gibi düşünmüştüm, ama çok daha ağırmış. Kin'emon'un kafası yok olduysa şaşırmam, hatta olması da gerekir.
O tarz vurmadı orada normal Kaido varZoro vurdu o darbeleri demiyor ki. Kaido balyozu 4-5-6 kere indirdi Zoro karşıladı diye hayal ediyorlar.
Şimdi Kinemon sahnesinden sonra büyük ihtimal o tarz vurduğunu da hayal ederek ...
Luffy indirecek tekniği bulmuş sanırım ama yapamamış. Kaidonun dalga geçmesiyle, döndüğünde başaracağı ve çok kan alacak bir şey çıkacağı kesinleşmiştir.
Ben de dediğiniz gibi düşünüyorum, Gear 5 bile olabilir belki?Büyük ihtimalle Luffy yeni bir teknik denedi(Kaido ''Gomu Gomu No...'' diye bıraktı.) ama beceremedi ve Kaido bunu tek vuruşta aşağıya uçurdu. Büyük ihtimalle dövüşü göstermemesinin sebebi de o, bu yeni teknikle Kaidoyu yenecek.
İki bandaja geçer o.Kinemon naptı bu kadar yahu? Adam milleti sırtında taşıdı kaç arcdır, o nasıl vurma mübarek ama ölmüştür yani ona dayanan çıksın teke tek dövüşsün ne diyek
İşte şu anime şirketi Toei biraz güven verse insanlara nasıl bir çatışma gerçekleşmiş en azından Anime'den yorumlaması kolay olurdu manga paneline göre ama adamlar öyle bir doldurma sahne ile yapıyor ki animeyi Bat-Man Luffy ve Zoro'ya üstün geliyor neyse bakalım.Zoro vurdu o darbeleri demiyor ki. Kaido balyozu 4-5-6 kere indirdi Zoro karşıladı diye hayal ediyorlar.
Şimdi Kinemon sahnesinden sonra büyük ihtimal o tarz vurduğunu da hayal ederek ...