Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom önce Tama için ittifakı olan Kaido'nun iki sağlam astını tekledi. Daha sonra da uğruna bunu yaptığı Tama'yı kendi eliyle öldürmeye çalıştı. Başka söze gerek yok.
 
Benim için orta üst bir bölüm oldu. Zaten büyük bir Zeus fanı olduğum için çok eğlendim.

- Nami bi aptallık yapıp Ulti'ye kafa tuttu ama karşısındaki daha büyük bir aptal olduğu için sıyrıldı. Ulti serideki en salak karakter olabilir rakip seçme noktasında. O attığın kafanın en şahika örneğini Queen attı ona zaten.

- Koca Ana ilginç bir şey diyor Zeus'a. "Benim ruhumdan bir parçayla kaçmana izin veremem." Daha sonra da Otama'ya "Anladın değil mi Otama?" diyor. Kadın hâlen gizem; güçleri olmasa da duygu dünyası kesinlikle öyle.

- Son olarak Kaido için bir şeyler söyleyebilirim: Bu arkadaş ciddi bir ölme isteği ile beraber yenilmezlik gururunu yaşıyor. Hem yenmek istiyor hem ölmek istiyor. Bu yönüyle Kaido da Big Mom gibi devasa iki "kontrolsüz" güç olarak karşımıza çıkıyor. Kaido son sayfanın sağ alt panelinde "kafanı koleksiyonuma katmalıyım" derken, aslında bunu yapabileceğini ima etmiyor. Kaido bunu yapamıyor zaten, her güçlü adam onun için ekmek kapısı. Başkaları adına konuştuğunda da esasında kendi iç sesini konuşturuyor. "Kafanı almazsam senin beni yenebileceğine inanıyorlar," diyor. Belki de bunu söyleyen kendi iç sesi, yenemeyeceği birisi tarafından ölmek istiyor. Bu yüzden Luffy'nin kendisini yeneceğine o da inanıyor ve yüzünü o yüzden ağlamaklı bir hâle getiriyor; yanılmamak için. Bence Kaido güzel bir dövüşün peşinde değil, bunu arzulasa gider Shanks'la filan takışır zaten. Kaido'nun bence arka planı büyük. Big Mom daha özgür bir noktadayken Kaido daha farklı çıkabilir. Kaido itaat etmek istemediği biri için burada olabilir. Samuraylar bir şeyden korunmak için Wano'yu kapattılar, belki dışarıdaki o şey de Wano'daki şeylerden dünyayı korumak için Wano'ya bir ayar çekmişlerdir. Bu herif yıllardır orada gibi, Big Mom'ın filan alanları var, orayla ilişkileri var. Hareket hâlinde, bu arkadaş bir Beyazsakalı durdurmak için kımıldadı.

Neyse, kesin olan şu ki, hem Big Mom hem Kaido Luffy'nin dediği gibi bir şeyleri bulmaya muktedir değiller. Ruh hallerinin çok yönlülüğü, her an dikkatlerinin dağılabilir olması onları One Piece'in zayıf birer korsanlar kralı adaylarına dönüştürüyor. Ancak böyle güzel çıkmazlar, aşılması güç ruh halleri bu seriyi okumada bana yardımcı oluyor.
 
Ben luffy'de uyanis gelecegini düsünüyorum. Malum katakuri ve dof'ta gördük. Aynisi haki olayinda da olmustu. Luffy rey'in hakisi ve kata'nin gelecek hakisini aldi. Burada da uyanis açicak gibi.

Bulut olayinda ise belki oda feyk atip zeus'u canlandirir ve nami power alir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık