Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bir daha baktım. Kafamda tam bir senaryo oluştu.

Kaido Luffy ile savaşırken biraz fazla kendini kaptırıp,Luffye fena bir gömçürüyor sanırım. Luffyde adanın (bilinçsiz bir şekilde) dışına uçuyor. Bayadır kendimi bu kadar kaptırmamıştım. Keşke kelleni alsaydım diyor. Çünkü Luffynin vücudu alttaki okyanusa uçuyor. Ve sonsuza kadar kaybolacağını düşünüyor Luffyinin vücudunun. Oysaki Kaidonun isteği sadece Luffyi yenmek değil. Tayfasına da el koymak. Bu yüzden keşke kelleni gösterebilseydim diyor. Böylece senin döneceğin yönünde umutları kalmazdı. Kaido kafasında savaşı bitirmiş gibi. E.Oda nasıl çevirecek buradan acaba bakalım.
Sadece beğenmek yetmedi. Gördüğüm en güzel yorumlardan birisi. Bence Oda bu kadar ayrıntılı düşünmemiştir ama bakış açısı güzel. Tuttum.
 
Kaidoya bak birde iç çekiyor naptım ben diye. :D
Şaka gibi ya.
E.Oda iyi hoşta hiç heyecanlanamıyorum nedense ya...
Luffynin geri döneceğini bildiğim için sadece nasıl döner onu düşünüyoruz resmen.
Bir AoT olsaydı seri ama... oha şimdi ne olacak falan derdik...
 
Kidd'e yazık olacak gibi bir hissiyat aldım, lütfünün hırsını bundan çıkaracak bence. Zeus sayfaları şu savaş içinde tamamen gereksiz insan öldürmeye kıyamıyor gidip meyveden yaratılmış şeyleri öldürüp duyar kasıyor.BM'nin adada da king baum saçmalığıyla kasmıştı bunu. Aga bu meyve gücü ya ne yapıyorsun kendine gel aynı şekilde istediği zaman geri getiremeyeceğini kim söyleyebilir ?

Ana karakterine bir bölüm önce caka sattırıp bir bölüm sonra baş aşağı düşürmek pek saçma geldi bana. Arc her türlü mantığa sığmadan bitecek ve saçma power uplar vermek zorundasın uzatmanın anlamı yok. Şu saatten sonra adaya birilerini getirip kyaah kurtarıcımız lütfü sama olayını da yok etmek isteyeceğini sanmıyorum. Ne güzel 1'e 1 kaldıklarında arc bitti sonunda diyordum doymadı paraya Soda. Bari sözünde durup 5 yılda bitirseydin o sözü verdiğinden beri 2 yılı biraz aştı sanırım. Yılda ortalama 35 bölüm veridiğini düşünürsek 70 bölümde seriyi mi bitirecek bu peh peh peh.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık