Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes Luffy bayıldı diye düşünüyor ama ben Kaidonun konuşmasından anladığım şu ; öldüğüne dair kanıt görmedikçe senden umut edicekler ? Açık açık kafanı kanıt olarak göstermeliydim diyor Kaido burada . Luffynin bu kez nalları dikmiş olma ihtimali var gibi .. Bakalım nasıl ilerleyecek buradan senaryo , çünkü biraz sıkıntıya girdi olaylar
 
Oda 2021 shanks yılında demişti. Açıkçası ben bi şekilde shanksin ve hatta Mihawkin buraya geleceğini düşünüyorum.
Mihawkla shanks beraber çatır çatır keserler kaidoyu
Mihawk başındakileri bi savsın önce sonrasında ordan buraya gelmesi kalır :))
 
Son düzenleme:
Ek olarak sanırım Kaido ile Bigmom savaşacak. Gidişat onu gösteriyor. Luffy ikisinin dövüşünü ortasından giriş yapabilir.
 
Kaç bölümlük arc'da sadece 3-5 an aklımda kaldı, bölüm bile değil. Bu kadar sakız gibi uzamasına rağmen nasıl dile dişe dokunur hiçbir şey olmuyor anlamıyorum. Off-panel şeylerde daha ilgi çekici şeyler oluyor şaka gibi.
 
Bölümün yıldızı ve tayfanın yeni üyesi net Zeus.

Ulan oda adam yokmuş gibi niye düşmanları birbirine kırdırıyorsun? Hadi nami ve usopp 2 vs 2 atamaz diye P1'ı aradan çıkardın, bari nami'nin ulti'yi yenmesine izin vereydin. Kadın 72726252 sayı sonra Yıldırım harici teknik kullanıyor onu da havaya suya harcatıyorsun. :/

Luffy'nin bayılacağı beklediğim bir şeydi ama bu Yamato çatıya geldigi zaman olurdu ya da çatıdan düşerse bile meyvesi sayesinde geri çıkar diyordum. Şimdi baya gereksiz sıvayacak gibi.

Hera sen nasıl bir tipsizsin allahın kezbanı. Zeus un yerinde olsam bende beni bu rezilemi tercih ettin tepkisini verirdim.

Bölümde zeusun tepkileri çok samimi geldi bana. Özellikle şu kısım;

Kid'in bm'a vuruşu efsaneydi ama artık şu adamın kan akıtmasını görmek istiyorum. Ama adamın şansına da iki yonko da hakisiz saldırı geçirmez çıktı. Gerçi 1009. Sayıda bm'ın kolunu sıktığında canı yanmış gibiydi o yüzden belki darbe şiddetini arttırırsa bir yerden sonra mutlak dayanılıklarını aşabilir.

Bu arada atıldı mı bilmiyorum ama şu sayfanın renklendirilmesi hoşuma gitti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık