Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman atlamasından sonra Hasır Şapkalara en çok yardım eden kişi Big Mom olabilir. Luffy az da olsa vefa duygusuna sahipse, tüm poneglyph'leri topladığı zaman Big Mom'ı da beraberinde Raftel'e götürür. Bu kadın bunu hak etti.
Bölüme iyi dedim ama az önce aklıma geldi: Big Mom WCI Arc'ta Jinbei'ye karşı kullandığı Ruh Pokus'u isimli tekniğini kullansa ortada ne Nami kalır ne Usopp kalır ne Tama kalır ne şu ne de bu kalır ama öz oğlunun ruhunu çeken Big Mom, Nami'nin ruhunu çekmiyor ne hikmetse. Muazzam bir karakter tasarımı.

Ayrıca;
Luffy tüm haki türlerini geliştirdi ve meyve uyanışı hariç alabileceği bir güç artışı yok(varsa, bilgilendirirseniz sevinirim). Luffy diyelim ki uyandırdı meyvesini: Haki türlerini üst düzeyde kullanmaya yeni başlayan Luffy'nin meyvesini uyandırmış olması, yılların Kaido'sunu yenmeye yeter mi sizce? Son bölümle beraber Kaido, daha uzun süre dövüşürüm der gibi duruyor ve Ashura'nın açtığı yaraya bakıp izi kalacak gibi, gurur duyabilirsin demiş biri bu adam ama bu bölümle beraber Luffy'nin bilinci 3. kez kapanmış olsa da Luffy'nin Kaido'yu yeneceğini biliyoruz ama Kaido, hiç de içe sinmeyen bir şekilde devrilecek gibi. Bölüme de iyi dedik ama gidişat hiç iyi değil.
 
Nami Zeus'a trip atıyor :hhh:


Oroçiye yapılan hain pusuyu wano halkı unutacak mı ??
Wano halkı kemiksizdir, unutmazlar ama unutmuş gibi yaparlar, ne yaparsan yap sineye çekip susarlar. Çoban kimdir bir önemi yok bu koyunlar için, önemli olan güdülmek. Oroçi asil planında başarılı olup bu rezilleri yok edebilseydi dünya biraz daha güzel bir yer olabilirdi ama işte sOda illa bir kurtuluş hikayesi çizecek. Wano'ya Lufi gelmese adamların kurtuluş şansı yok.
 
La olum yeter çiz bir iki güzel çatı dövüşü bu ne hep sonunu çiziyor. Ama yoook onun yerine gidip bize zeusun 10 sayfalık boş hikâyesini verecek bu arc daha 100 bölüme bitmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık