Yemin ediyorum bölüm ismi arcı özetliyor. Forumdan biri zevkine yazdı sandım lan.
Jinbe, Robin kombinasyon o yav. Kid tek başına yapıyor Big Mom'u ikinci kaldırışı. Diğerinde Law aşağı atmıştı bu sefer kendi vurdu yere.Benzerini Robin de yapmıştı. Buna mı güzel diyosun sen.
Robin ve balık beraber yaptılar burada tek başına yapıyor Kid.Benzerini Robin de yapmıştı. Buna mı güzel diyosun sen.
Bir ve bir oldu mu Doktur cıvanımKötü bölüm. Olur arada, görmezden gelelim.
Senin için Luffy olmasın kim olursa olsun kafadan 5 puan alıyor zaten.Kaidonun ejder halini tek yumrukta yamulttu Luffy ama Luffy bayıldı tek yedi yine mi düştü diye dalga geçiyorsun hani nerde puanAnlaşılan sen bölüme bakmamışsın, önce durduruyor sonra kündeye getiriyor güreş olsa 5 puan yazardı hanesine
O saldırıdan sonra bayılmasaydı verirdik puanını, çocuğu 3 bölüme bir yatarken görüyoruz bir de puan vereceğiz ? Geç...Senin için Luffy olmasın kim olursa olsun kafadan 5 puan alıyor zaten.Kaidonun ejder halini tek yumrukta yamulttu Luffy ama Luffy bayıldı tek yedi yine mi düştü diye dalga geçiyorsun hani nerde puan
Canına susamış işte velet. Tayfanın burnunun kanamayacağı durumlardan kol vererek çıkan adam bu, tayfanın yaptı kamikazeliğe soyunmak ne demek?Jinbe, Robin kombinasyon o yav. Kid tek başına yapıyor Big Mom'u ikinci kaldırışı. Diğerinde Law aşağı atmıştı bu sefer kendi vurdu yere.
Eee kidin bayılmıcağının garantisi mi var? O zaman puanımı geri alıyorum mu diyeceksin yoksa bazılarının puanları peşin mi veriliyor ayrıcalıklaO saldırıdan sonra bayılmasaydı verirdik puanını, çocuğu 3 bölüme bir yatarken görüyoruz bir de puan vereceğiz ? Geç...