Kid reis ya mükemmel giriş , Nami ile Usopp un tiplere bak.. Şimdi Law gelip rol çalar. Salın şu adamı da bir uyanış neyin açsın
Zeusun bir şekilde hayatta kalacağını düşünüyorum.Madem sayı ayırdı bu kadar Namiye yar edecektir herhalde.Bölüm çok güzeldi bence hiç beklediğimiz gibi çıkmadi.Namiyi ultiye yeniltmedi.Ve Zeus namiye yar olmadı.Ama özür dilemesi ve kaçmaya çalıştırmasi iyiydi.
Koca Ananin tavirlari duygu değişimleri harika Kadın istedigi gibi davranıyor.İttifak yaptığı halde kaidonun adamlarını hiç düşünmeden harcıyor.Korsan dedigin böyle olur der gibi.Hera da renk katmadi değil hikayeye.Dahada güçlendiğini belirtti ayrıca zeusu yiyince.
Kid helal sana İyi atar yaptın Koca Anaya.Napolyonu yeteneği ile bertaraf edebilir.Kullandirtmaya bilir ama nasıl savaşacak merak ediyorum doğrusu.
Luffy yenilmesi iyi oldu.Hala ryou istediğim gibi değil falan diyordu daha iyi yapıp dönüşü muhteşem olabilir.Ama kim iyileştirecek Law mi Marcomu.Kesinlikle gücü çok artırmalı uyanış olacağıni. zannetmiyorum
Hiçbir şey tartışmayacaksın artık.Benim mesaja noldu burada Alpamis ile tartıştığımız mesaj silinmiş anlamadım.Luffy vs Kaido’yu da mı tartışmayalım.
Büyük resmi göremiyorsun. Dünyadan bir Zoro fanı eksilecek.Bu bölümün kapağı Sanjinin Zoroya üstün çıkacağı ve Zoronunda en sonunda ton balıklı sandöviç seviyesinde acı bir sonla karşılaşıcağına işarettir. Sanjinin elindeki tek bıçak onun tek bıçakla Zoronun 3 kılıcına galip geleceğine ve akvaryumdaki balık Zoronun kendi küçük dünyasının darlığına bir işarettir.