- Sanji'nin bıçak tutmasını ne özlemişiz be : )) Keşke bir şekilde çift bıçak vs. atsa.
-Nami'nin işe yaramayan Tornado saldırısı ile BM'nin tek atan Füzyon saldırısı ikisi de doğrusal. Ulti Nami'nin saldırısından kolayca kaçarken BM'nin saldırısından doğal olarak tek yemiş.
-Hera ile ilgili 21 Nisan'da spoilerımızı vermiştik zaten : P
-Zeus'un papucu dama atılmış. Zeus'un yerine Hera yaratma fikri Prometheus'dan çıkmış olabilir. Teklifin Prometheus'dan gelmiş olması ve dişi bir ruh yarattırmış olması manidar. Hera hem güçleri arasındaki ilişki hem de Hera-Zeus göndermesinden dolayı Zeus'a ilgi duyabilir böylece Prometheus iyice derbeder olur. : )) Kesin gözüyle baktığımız Zeusla beraber Hera da Nami'ye katılırsa, Nami gerçekten de kapaktaki gibi Big Nami olur : ))
Zeus yaşar ve Nami geçici olarak Hera'dan daha güçlü yapar diye düşünüyorum. Bu durumda Prometheus'a yüz vermeyen Hera'nın Zeus için ağzının suyu akacaktır : P
-Nami bildiğimiz Nami. Sonra niye sevmiyorsun diyorlar. Elbette sevilecek yönleri var ama tayfada en az sevilmeyi hak eden kişi işte. Ben de en az onu seviyorum.
Elindeki bir kağıt parçasıyla BM'nin ruhunu taşıyanlara hükmedebileceğini biliyor ama Zeus'un BM'ye itaat etmesine trip atıyor : |
Neyse Zeus son anda bir parça güç emmiş eve ufak haliyle kaçıp saklanmıştır ve Nami'ye döner.
-Kid iyi hoş güzel giriş yapmışsın ama bir an önce sendne beklenenleri yapman lazım. Big Mom'un Kaido'dan bile daha zor hasar alacağını düşünüyorum
-Son panele bakınca Luffy'nin enerjisi bitmiş gibi gözüküyor. Eğer durum bundan ibaretse Luffy yeni teknikle edindiği tecrübeyi G4 veya yeni bir formla harmanlayıp geri dönecektir. O arada da Yamato vs Kaido olur işte. Yamato "Yetiş Ya Luffy!" derken Luffy sahneye giriş yapar.