Yok ama alanım Çince olduğu için tanışıklığım oradan.Çinceden mi bakıyorsun? .d
Yok ama alanım Çince olduğu için tanışıklığım oradan.Çinceden mi bakıyorsun? .d
Vaoovv kişiye özel kaynak yani.Yok ama alanım Çince olduğu için tanışıklığım oradan.
Oda dan bahsediyoruz : )Öldü denilen adamın "ölmedi ki kandırdım xD" denilmesinden hoşlanmıyorum. Oda kendisi demiş zamanında, ölen karakterlerin geri gelmesinden çocukluğumdan beri nefret ederim diye. Şimdi bize öldü denilip de ölmedi ki aslında demesinden hiç hoşlanmazdım açıkcası. Bir de ölmediyse bunca yıl ne yaptı gibi sorular da doğuyor.
Öngörüş konusunda paylaşılanların bir kesinliği olmuyor hiçbir zaman. Sayı düşünce göreceğiz artık...@Kuroro tüm bunlar sahte miydi
Yalnız spo doğruysa eğer Kuroro farkı sayesinde bu spo vb gibi hususlarda Korsanfan>Reddit diyebilirizÖngörüş konusunda paylaşılanların bir kesinliği olmuyor hiçbir zaman. Sayı düşünce göreceğiz artık...
Bu Boa Huang hani olayları maskeler aracılığı ile yansıtabiliyor ya bir projeksiyon ilüzyonu oluşturabilir mi?Bizim taraftan kimsenin Oden illüzyonu yaratacağını sanmıyorum, çünkü anlamı yok. Yani Kınlar zaten içlerinde savaşma azmi olan adamlar. Savaşmak için karşılarına Oden'in çıkması gerekmiyordu. Hatta Oden gelmeden beş saniye önce bizzat Kin'emon "Kılıçlarınızı alın, savaşa geri dönüyoruz" tarzı bir şey söylüyor. Hani Kınlar pes etmiş falan olsa, bizim taraftan birinin onları kamçılamak için Oden kılığına girdiğini söyleyebilirdik.
Bu yüzden geriye iki ihtimal kalıyor; ya Oden gerçek ya da Kınlar düşman tarafından oyuna getiriliyor.
Bukalemun meyvesi olsa birinde vücudundaki renkleri değiştirerek oden gibi gözükebilir sanki düşman tarafından aldatılıyorsa bu olabilir gibi. oden gerçek isede toki geçmişdeki odeni geleceğe götürdü ölmeden önceki halini veya yaralanfıktan sonraki halini iyileştirip geleceğe götürdü dicem ama öyle olursa neden yaşlanmışsınız desin wb tayfası ile olan yolculuğundaki odeni geleceğe götürmüş olabilir belki.Bizim taraftan kimsenin Oden illüzyonu yaratacağını sanmıyorum, çünkü anlamı yok. Yani Kınlar zaten içlerinde savaşma azmi olan adamlar. Savaşmak için karşılarına Oden'in çıkması gerekmiyordu. Hatta Oden gelmeden beş saniye önce bizzat Kin'emon "Kılıçlarınızı alın, savaşa geri dönüyoruz" tarzı bir şey söylüyor. Hani Kınlar pes etmiş falan olsa, bizim taraftan birinin onları kamçılamak için Oden kılığına girdiğini söyleyebilirdik.
Bu yüzden geriye iki ihtimal kalıyor; ya Oden gerçek ya da Kınlar düşman tarafından oyuna getiriliyor.