Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda öyle bir hikaye yazdı ki Oden gerçekse geçmişteki hikayeyi sıvamış olacak, gerçek değilse çatıdaki dövüşü sıvamadan çizmesine imkan yok. Sadece Kaido olsaydı tamam da iki yonkou ile nasıl kapışacaklar?

Oda öyle bir hikaye yazdı ki Oden gerçekse geçmişteki hikayeyi sıvamış olacak, gerçek değilse çatıdaki dövüşü sıvamadan çizmesine imkan yok. Sadece Kaido olsaydı tamam da iki yonkou ile nasıl kapışacaklar?
Geçmişi neden sıvamış olacakki? Mangadaki güncel zamandakiler zaten Oden in ne olduğunu neler yaptığını nasıl öldüğünü biliyorlar.Son sayıda gördüğümüzün gerçek Oden olduğunu farzedersek geleceğe gelmesinin Oden efsanesine zarar vereceğini düşünmek saçma olur.

Geçmişi neden sıvamış olacakki? Mangadaki güncel zamandakiler zaten Oden in ne olduğunu neler yaptığını nasıl öldüğünü biliyorlar.Son sayıda gördüğümüzün gerçek Oden olduğunu farzedersek geleceğe gelmesinin Oden efsanesine zarar vereceğini düşünmek saçma olur.
Öldü denilen adamın "ölmedi ki kandırdım xD" denilmesinden hoşlanmıyorum. Oda kendisi demiş zamanında, ölen karakterlerin geri gelmesinden çocukluğumdan beri nefret ederim diye. Şimdi bize öldü denilip de ölmedi ki aslında demesinden hiç hoşlanmazdım açıkcası. Bir de ölmediyse bunca yıl ne yaptı gibi sorular da doğuyor.

Öldü denilen adamın "ölmedi ki kandırdım xD" denilmesinden hoşlanmıyorum. Oda kendisi demiş zamanında, ölen karakterlerin geri gelmesinden çocukluğumdan beri nefret ederim diye. Şimdi bize öldü denilip de ölmedi ki aslında demesinden hiç hoşlanmazdım açıkcası. Bir de ölmediyse bunca yıl ne yaptı gibi sorular da doğuyor.
Oden zaten kazanda öldü bu bir anı veya hatıra oluşumu yani oden gerçek oden aynı zamanda değil ya da sen haklısın

Net olarak zarar verir. Oda, Oden'e net bir ölüm çizdi ve Oden kınlara ''benim yerime Wano'nun sınırlarını açın'' dedi. Şimdi olmadık yerden çıkıp Wano'nun sınırlarının açılmasına önderlik ederse ne anlamı kaldı bu sözlerin? Bu adam ölü olarak kalmalı. Kuroro'nun attığı senaryo bile çok dandik ama yaşıyor olmasından iyidir.
Ayrıca işin zamansal boyutuna bakarsak eğer Toki, Oden'İ ölmeden önce geleceğe götürürse geçmişi de değiştirmiş olmuyor mu? dede paradoksuna benzer bir mevzu yaşanmış olur. Oda işin içinden çıkamaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık