Bekomon'un yalancısıyım@Kuroro forumda ki inandırıcılığın ve güvenilirliğin o kadar yüksek ki çoğu kişi spoilerı gerçek sanıyor.
Yok sen spoiler gerçek yazdın ya belki ondandır.@Kuroro forumda ki inandırıcılığın ve güvenilirliğin o kadar yüksek ki çoğu kişi spoilerı gerçek sanıyor.
Bekomon aslında kuroro olabilir mi?Bekomon'un yalancısıyım
Ben, "spoiler gerçekse, spoiler konusu açılırdı zaten" mesajını vermeye çalıştım o mesajda ama başaramadım sanırım :/Yok sen spoiler gerçek yazdın ya belki ondandır.
Bekomon güvenilir birisi mi? Verdiği spoilerlar gemelde tutuyor mu yoksa sıktjğı da oluyır mu?Bekomon'un yalancısıyım
Tutmadığı da oluyor. Smoker'ın kaynaklarından haber gelene kadar muhabbet dönsün diye paylaşıyorum arada. Çinli bir arkadaş.Bekomon güvenilir birisi mi? Verdiği spoilerlar gemelde tutuyor mu yoksa sıktjğı da oluyır mu?
Ayrıca sen bu spoilerları nereden alıyorsun? Bekomon One Piece diye arattım sadecr bizim site çıktı ne reddit ne başka bir yer
Çinceden mi bakıyorsun? .dTutmadığı da oluyor. Smoker'ın kaynaklarından haber gelene kadar muhabbet dönsün diye paylaşıyorum arada. Çinli bir arkadaş.