Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durdurmayı deneyip başarısız olduğu için Bigmom tarafından sinek gibi duvara yapışan Luffy'den bu sefer başarılı bir haki savunması bekliyorum. Her saldırısından kaçacaksa bu yaptığı şeye vs bile diyemeyiz. Zaten 3 bölümdür savaş izliyoruz güya ama sıra tabanlı rpg'den zerre farkı yok yaşananların. :/ Ayağa kalktığında bu tekniğiyle birisini ipten alır ama kim olur bilmiyorum.

@Smoker
Spoiler doğruysa geriye tek bir seçenek kalıyor. Kaido'nun bir şekilde normal hızını kullanamayacak hale gelmesi gerekiyor. Artık önceki bölümde yediği iç hasar yaratan saldırılar ileride etkisini mi gösterir yoksa yeni bir ciddi darbe mi alır nasıl olur bilmiyorum ama bu hızıyla, kalemi elinde tutan mangaka bile başa çıkamaz.
 
Haftalardır diyorum Kaido nun inmesi için Big Mom ın bıraktım aradan çıkmasını bizim ekibe yardımcı olması lazım.Ciddi ciddi bizimkilerin 2 yonkou yu indirmesine inanan varmıydı? Ha sonuçta kalem Oda da Nami bile alabilir Kaido yu mantığı devre dışı bırakırsa.
 
Tarih tekerrür edecek,Kaido ile Bm yine bozguna uğrayacak.Tanrı vadisi olayına benzer şeyler olur mu ki harbiden ?
BM için gelsin döve döve Elbaf'a kaçırtsın sonra Luffy oraya gidince bu malı tekrar dövüp p-up alsın.

Başından beri dede ile torun dövsün dedim. Garp, Luffy'nin yetersizliği yüzünden ölür ve giderken yanında birini götürür. 2v2 olur yani.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık