Durdurmayı deneyip başarısız olduğu için Bigmom tarafından sinek gibi duvara yapışan Luffy'den bu sefer başarılı bir haki savunması bekliyorum. Her saldırısından kaçacaksa bu yaptığı şeye vs bile diyemeyiz. Zaten 3 bölümdür savaş izliyoruz güya ama sıra tabanlı rpg'den zerre farkı yok yaşananların. :/ Ayağa kalktığında bu tekniğiyle birisini ipten alır ama kim olur bilmiyorum.
@Smoker
Spoiler doğruysa geriye tek bir seçenek kalıyor. Kaido'nun bir şekilde normal hızını kullanamayacak hale gelmesi gerekiyor. Artık önceki bölümde yediği iç hasar yaratan saldırılar ileride etkisini mi gösterir yoksa yeni bir ciddi darbe mi alır nasıl olur bilmiyorum ama bu hızıyla, kalemi elinde tutan mangaka bile başa çıkamaz.
@Smoker
Spoiler doğruysa geriye tek bir seçenek kalıyor. Kaido'nun bir şekilde normal hızını kullanamayacak hale gelmesi gerekiyor. Artık önceki bölümde yediği iç hasar yaratan saldırılar ileride etkisini mi gösterir yoksa yeni bir ciddi darbe mi alır nasıl olur bilmiyorum ama bu hızıyla, kalemi elinde tutan mangaka bile başa çıkamaz.