Alla alla neden acaba? Kılıç eğitimi almamasıyla gram alakası yok zaten. ?Luffy daha eline aldığı lanetli kılıcı kontrol edemiyor.
Alla alla neden acaba? Kılıç eğitimi almamasıyla gram alakası yok zaten. ?Luffy daha eline aldığı lanetli kılıcı kontrol edemiyor.
Oda reis antremansız güç artışı yapacak hepsine çalışmalarına gerek yok.Kaido diyormuş ki gidin 1 yıl çalışın gelin burada bekliyorum.
@Chris in dediği hawkins kukla olayı en mantıklı olan gözüküyor. Adama doğrudan bu günler için vermiş meyveyi Oda. Umarım bu olur ya da daha iyisi.Sanji bence çatıya çıkıp dörtlünün enerjisi yerine gelmesi için onlara yemek yapacak.Toriko'daki tıkınma sahnelerine benzer bir görüntü bekliyorum.
Hyogoro bence Bleach'te olduğu gibi diğerlerine dövüş arasında haki öğretecek.Kaido diyormuş ki gidin 1 yıl çalışın gelin burada bekliyorum.
İşte eğitimi olmadığı için kontrol etme ihtimali 0. Sanji'nin bile kontrol etme ihtimali daha fazla eğitimi var. ?Alla alla neden acaba? Kılıç eğitimi almamasıyla gram alakası yok zaten. ?
Zoro: Benim babamın yaptığı zırhı bana ver. O benim zırhım ve bana dayanıklılık sağlayacak.Adam Kin'emonun tekniği çalmış, artık benim tekniğim diyor. Bari tekniğin sahibine saygı duy da mızıklanma. Harbi büyük beleşçi çıktı.
Ateş kesme tekniğini gidip patent almasın bu? Kin'emona patent şoku.Zoro: Benim babamın yaptığı zırhı bana ver. O benim zırhım ve bana dayanıklılık sağlayacak.
Sanji: ???
Evet benim teorim.Hawkins'in bunlara can basma teorisi vardı. O gerçekleşecek sanırım.
Kesinlikle.Kaido beklediğimiz gibi şov yaptıysa Yonkou>Amiral bir kez daha kanıtlanır benim için. Fuji Kizaru falan öyle tek atamaz bu 4 lüye.