Perde kapanma muhabbeti varsa yapar Oda. Aklında öyle bir işleyiş yoksa bunlar tek yiyecekleri bir pozisyona düşmez.Bu dört novanın teklenmesi gerçek değildir, hele Hakuba'nın yaptığı gibi bir tek hiç yoktur, bunu çok net söyleyebilirim kesin konuşmayı pek sevmiyor olmama rağmen bakalım görelim
Kaidoyu gören Kid;Kid King ile falan eşleşse daha iyiydi. Adam Killer kadar bile iş yapamadan teklenecek bu gidişle. Dr. Eggman gibi geziniyor kaç sayıdır.
Sanji: Evet mutluyum.Yorumları okudum ve ne zamandır Sanji'nin gömülmediğini fark ettim ama aslında hepsi Sanji'nin b*k yemesi. Bege pastaya zehir koyalım dediğinde bu bir aşçının gururudur, önce açların karnını doyururum, Big Mom'ın yüzündeki gülümsemeyi görmek istiyorum tarzı şeyler söylemek yerine ekstra zehirli yapsaydı pastayı şu an Big Mom ölecek, Bigmom Korsanları dağılacak ve çatı beşlisi sadece Kaido'ya karşı mücadele ediyor olacaktı. Mutlu musun Sanji? Senin yüzünden Hibrit Kaido arkadaşlarının ve Kid'in içinden geçecek, mutlu musun?
Sanmıyorum, şuan orada beşlinin hepsi yenilirse bir daha hiçbir mantığa çatıdan çıkacak galibiyeti oturtamaz.Perde kapanma muhabbeti varsa yapar Oda. Aklında öyle bir işleyiş yoksa bunlar tek yiyecekleri bir pozisyona düşmez.
Tek bir şans var. O da; tek yiyen Zoro'nun Enma'yı düşürmesi ve Kaido'nun yürürken yanlışlıkla Enma'ya basıp çivi misali ayağına saplanması. Ondan sonra sittin sene koşamaz boyuna topallar.Sanmıyorum, şuan orada beşlinin hepsi yenilirse bir daha hiçbir mantığa çatıdan çıkacak galibiyeti oturtamaz.
Bu sefer tek fark Garp mefta olacak.Garp gelme ihtimali cidden yüksek.Malum bu Kayaları bile ilk Garp ın ağzından duyduk.Luffy ile sırt sırta verip bir torunumu gözlerimin önünde kaybettim 2.ciye izin veremem diye.Garp Kayalar indirme volume 2 yaşarız.İlkini ilk korsanlar kralı kankisi Rogerla yapmıştı ve 2.cisini geleceğin korsanlar kralı torunuyla.Muazzam olur böyle bir senaryo olursa.