Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayılmadı zaten yine 10 dk savaşamayacak kadar yorgun olacak fark ettiysen kaıdo'yu görünce konuşuyor
Bayıldı derken hareket edememesini kastetmiştim zaten ya. Dediğim şey yine geçerli yani. Hakiden dolayı değil de G3 sonrası kemiklerinin küçülmesi gibi G4 sonrası da kasları sönüyor olabilir, hakiden bağımsız olarak. Zaten lastik meyvesi ile kaslarını şişirmesi haki kullanımına neden etki etsin ki? G4 olmadan, hatta meyvesi olmadan da o seviyede hakiyi kullanabilir teknik olarak. G4 kaslarını şişirip fiziksel gücünü arttırıyor hakisine etki etmiyor diye düşünüyorum ben.
 
Ben hep Orochi kendi kendine canlanır diyordum da fukurokuju bağlantısını çok sonradan farkettim :D
Fukurokujunun durup dururken savaşta başka bir yöne hareket etmesinin sebebini de iyi açıklıyor bu durum. Ellerine sağlık
Bir çok anlamı var sanırım bilgelik şu bu. Öyle bir yeteneği olmasa başka işler çevirebilir. Önce dikkatimizi çekti Oda oraya. Şimdide unutturuyor bakalım ne çıkacak altından.
 
Yanlız Ejder formu devam etse Luffysiz az çok şans verirdim bu adamlara da Hybrid ilk ortaya çıkmışken ne Zoro'ya şov yaptırır ne de Kid'e.. Kaido'nun şov vakti 10 dakika kan revan içinde kalacak bizimkiler sonra Luffy çok epik bir giriş yapacak. Malesef şuanlık haterlar Kid gömmeye devam edecek.
 

Üye silindi 6669

Orochi'nin ölmediği kesinleşti benim için zaten Oda Orochi'ye verdiği meyveyi göstermeden öldürmezdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık