Olmaz. Bize inat konumuzu, kampanyamızı sabote edenlere savaş açtım. 20 gün kullanacağımreis seni görünce yanlış konudayım sanıyorum n'olur pp'ni değiştir
Son düzenleme:
Olmaz. Bize inat konumuzu, kampanyamızı sabote edenlere savaş açtım. 20 gün kullanacağımreis seni görünce yanlış konudayım sanıyorum n'olur pp'ni değiştir
Bayıldı derken hareket edememesini kastetmiştim zaten ya. Dediğim şey yine geçerli yani. Hakiden dolayı değil de G3 sonrası kemiklerinin küçülmesi gibi G4 sonrası da kasları sönüyor olabilir, hakiden bağımsız olarak. Zaten lastik meyvesi ile kaslarını şişirmesi haki kullanımına neden etki etsin ki? G4 olmadan, hatta meyvesi olmadan da o seviyede hakiyi kullanabilir teknik olarak. G4 kaslarını şişirip fiziksel gücünü arttırıyor hakisine etki etmiyor diye düşünüyorum ben.bayılmadı zaten yine 10 dk savaşamayacak kadar yorgun olacak fark ettiysen kaıdo'yu görünce konuşuyor
Bir çok anlamı var sanırım bilgelik şu bu. Öyle bir yeteneği olmasa başka işler çevirebilir. Önce dikkatimizi çekti Oda oraya. Şimdide unutturuyor bakalım ne çıkacak altından.Ben hep Orochi kendi kendine canlanır diyordum da fukurokuju bağlantısını çok sonradan farkettim
Fukurokujunun durup dururken savaşta başka bir yöne hareket etmesinin sebebini de iyi açıklıyor bu durum. Ellerine sağlık
Burdaki en güzel spoilerEdit: Şaka amaçlı bir yorum. Gerçekliği yok.
Bölüm 1004 Spoiler:
Chapter Title: Night Of Despair
No Break Next Week
End Act3
Ben Mihawk'ı, Shanks'ten ve Kaido'dan daha güçlü bekliyorum.Perde bitiyorsa gelsin Mihawk'ın ödülü.
Birisi Mihawk'ın seviyyesi konusunu açsın.