Bence Wano uçan Onigashimayı görücek bölümün sonunda.
O saldırıyı tek seferde yapmıyor çoklu saldırı bu birincisi,ikincisi de kazanmasını sağlayabilir elbette ama uyanış açmadan yakalama fırsatı olursa.Ahaha. Sen yine geldin mi?
Onu bunu bırak da Kaido'ya attığı Gatling sence Dof'u tekler mi? Cevap vermedin geçen sorduğumda.
Karizmayı bozmadan tekler demenin yolunu bulmuşsun.O saldırıyı tek seferde yapmıyor çoklu saldırı bu birincisi,ikincisi de kazanmasını sağlayabilir elbette ama uyanış açmadan yakalama fırsatı olursa.
Bepo çatıyı Sanji'den fazla hak eder. Zamanında Killer için de çatıyı hakettiğini söylüyordum Kaido ile olan husumetlerinden dolayı, Bepo da Big Mom'dan abisi Zepo'nun intikamını alamasa da, ona dalmalıydı.Yani son bölüm Sanji'nin koşuşunu gördükten sonra sulong olmadan da harcar bence ama, sevenlerine ayıp olmasın.
Lion man daha havalı bence. Hem bununla ilgili teori de vardı. Gerçi çok da teori sayılmaz ama bence güzel yazı.Snake Man şekildi Tiger Man zirve olur herhalde. Kaplan atakları ölümcüldür Kaido'ya da öyle bir şey mi lazım.
@Mugiwara no Luffy
Güzel tahmin ama G5 olmaz o G4 Tiger Man olur.
Ben birşeyin yolunu bulmuyorum da damarına basınca Dofta Dof yeter artık yahu.Karizmayı bozmadan tekler demenin yolunu bulmuşsun.
Hasan'ın fantazisine ne karışıyorsunMümkünse olmasın. Yeni bir haki bitme muhabbetini bünyem kaldıramaz artık.
Dış dünyada Vinsmoke ailesini falan gösterirse ne yapcan?oda kaıdo'yu göstermeyecek
dış dünyayı gösterecekse kesinlikle buna kabulüm