2019'da oluyormuş.Evet, olamaz mı?
2019'da oluyormuş.Evet, olamaz mı?
Daha önce görmedik de arkadaşın şaşırması normalEvet, olamaz mı?
Bölümle alakalı hic bir bilgi yok mu henüz. ?Evet, olamaz mı?
Var da, çok güvenemedim söylenenlere. Myanmarlı'dan değil çünkü.Bölümle alakalı hic bir bilgi yok mu henüz. ?
Söylenenler tutsa bölüm nasıl ? Güzel mi ? Bir de Çatıdan mı devam ediyor ?Var da, çok güvenemedim söylenenlere. Myanmarlı'dan değil çünkü.
Hibrit Kaido'nun ayakta kalan dört kişiyi 4 saniyede yok etmesinden bahsediliyor.Söylenenler tutsa bölüm nasıl ? Güzel mi ? Bir de Çatıdan mı devam ediyor ?
Olsun aydınlat bizi.Var da, çok güvenemedim söylenenlere. Myanmarlı'dan değil çünkü.
Mukaddes bir bölüm mü geliyor yoksa?..........Hibrit Kaido'nun ayakta kalan dört kişiyi 4 saniyede yok etmesinden bahsediliyor.
Birkaç hafta da olsa Nepalli'nin spoilerları(?) bile tartışıldı burada. Yalan spoilerlara gelen yorumları okuması daha güzel oluyor xd.Var da, çok güvenemedim söylenenlere. Myanmarlı'dan değil çünkü.
Bu sefer Nepalli'nin yazdığı gibi tüm bölüm değil, bir cümle var sadece.Birkaç hafta da olsa Nepalli'nin spoilerları(?) bile tartışıldı burada. Yalan spoilerlara gelen yorumları okuması daha güzel oluyor xd.