Bakalım bu bölümde çocuk adam Sanji olacak mı?
Bu yonkoular bana hiç korkutucu gelmiyor ya şaka mak amiraller daha ağır geliyor sanki ne bileyim sanki bir yavaşlar Big Mom falan
Bana diğerleri de korkutucu geliyor ama Sakazuki cidden şuanki Yonkou vasfındaki kişilerden daha böyle korkutucu geliyorBu tamamen Sakazuki'den kaynaklı bir durum. Kizaru ve Kuzan'ın ben hiçbir sahnesinde korku yaşamadım. Fakat Sakazuki, Luffyi kovalarken karşısına çıkan tüm engelleri yok ederken baya korku yaşamıştım.
Cunku kaido veya big mom, jack yada katakuri kadar agresif olsa katliam olurdu. Bu karakterleri pasif cizmek zorundaydi. Aksi olsa luffy ölmüs, seri bitmisti.Marineford zamanları bugün Jimbe gömenlerin bir kısmı göğsü delindiğinde "Lütfen Jimbe i de ölmesin" diyordu.
Savaş sırasında seri aşırı agresif olmuştu. Akainu baya iyiydi o arcta. Kişisel showunu yaptı devam etti.
Bu iki Yonko biraz tirt kaldi. Kata ve Jack daha iyiydi. Kata Whole Cake teki karizmatik tek şeydi Jack de azimli ve hastalıklıydı . Bam güm dalıyordu sonuç görüyorduk kendi sayılarında. Kaido yemekle oynuyor sürekli.
Bende bu yoruma katılıyorum bunlar öyle ayrı seviyede çizilmiş karakterlerki güçleriyle orantılı bir şekilde egoları var onların da zaafı böyle çizilmiş.Cunku kaido veya big mom, jack yada katakuri kadar agresif olsa katliam olurdu. Bu karakterleri pasif cizmek zorundaydi. Aksi olsa luffy ölmüs, seri bitmisti.
Kaido egolu ok ama big mom bildigin gerizekali bir embesil gibi cizilmis. Problem mi? Bence degilBende bu yoruma katılıyorum bunlar öyle ayrı seviyede çizilmiş karakterlerki güçleriyle orantılı bir şekilde egoları var onların da zaafı böyle çizilmiş.