Üye silindi 1004
Salı sabahına girdik spoiler avcıları gerekeni yapar onlara güvenim tam ellerim titriyor başım ağrıyor yazarken.
Yani Akainu, Luffy’i ölüme kadar kovaladı. Bunu yaparken değil karizması çizilmek aksine katlandı. Akainu’yu iki Yonkou bile durduramadı Luffy’e giden yolda. Shanks en son Sengoku’ya yapma etme gözünü seveyim demek zorunda kaldı.Bu yonkoular bana hiç korkutucu gelmiyor ya şaka mak amiraller daha ağır geliyor sanki ne bileyim sanki bir yavaşlar Big Mom falan
Sanji'nin şov yapma spoiler ını almak mı, 1 hafta ara verilmesi mi?Salı sabahına girdik spoiler avcıları gerekeni yapar onlara güvenim tam ellerim titriyor başım ağrıyor yazarken.
Kaido ve Bm yonkou karizmasına sıçtılar çünkü. Birde amirallerde Akainu gibi bir canavar varken daha korkutucu ve ağır gelmesi normal.Bu yonkoular bana hiç korkutucu gelmiyor ya şaka mak amiraller daha ağır geliyor sanki ne bileyim sanki bir yavaşlar Big Mom falan
Sanji’nin şov yapma spoilerı ortalığı birbirine katıyor biliyorsun. Sanji şov spoilerı > bininci sayı... Malum.Sanji'nin şov yapma spoiler ını almak mı, 1 hafta ara verilmesi mi?
Sanji bereketli çarSanji’nin şov yapma spoilerı ortalığı birbirine katıyor biliyorsun. Sanji şov spoilerı > bininci sayı... Malum.
Amiraller bir tehdit hissettikleri tüm hedefleri ortadan kaldırıyorlar.Yani Akainu, Luffy’i ölüme kadar kovaladı. Bunu yaparken değil karizması çizilmek aksine katlandı. Akainu’yu iki Yonkou bile durduramadı Luffy’e giden yolda. Shanks en son Sengoku’ya yapma etme gözünü seveyim demek zorunda kaldı.
Big Mom, Luffy’i ve tayfasını kovaladı. Luffy ve tayfası kadınla makara geçti. Üstüne önce kalesini patlatıp yüksekten düşürdüler. Sonra dalga geçer gibi yıldırım çaktılar. Sonra mizahı bir üst seviyeye taşıyıp Pedro kendini malum bir terör örgütü üyesi gibi havaya uçurdu.
Akainu, Ace’den güçlü olduğu halde düşünmeden tek attı. Kaido utanmadan ben bunları test edeceğim diyor. Arsızlık yahu! Oden’den az kalsın tek yiyordun. Moria tüm güçlerinin içinden geçti beş yıl beklemek zorunda kaldın. Üstüne utanmadan insan test ediyorsun.
Yonkoular çok ucuz adamlar.