Ben daha çok Ace e benzettim hahahahahahaHerkes elini vicdanına koysun Luffy'i andırmıyor mu ?
Ben daha çok Ace e benzettim hahahahahahaHerkes elini vicdanına koysun Luffy'i andırmıyor mu ?
E kesse ne olacak Kinemon kadar keserse iyi valla daha kimler kesmişti Kaido'yu Kiku? Hatta enma'nın gücünü kullanıp Kaido'yu deşemeyen Zoro<Kinemon mu demeliyiz geçen ki bölümden? Sen onu bunu boşver de Enma'nın gücü ne bir açıklasana? Zaten Zoro'nun olan hakisini kullanıyorsa kılıç Sandai'ye aktaramıyor mu aynı haki'yi?Zemin kaydırmaya devam. Bunlar Zoro'nun Kaido'yu keseceğini anladıktan sonraki çırpınışlar, öncü depremler mi ?
Emma çok güç kullanıyor diyor Emma güçlü değil güç Zoro'nun yani zoro tam güç daha göstermedi gibi bir çıkarım varEnma-samaaa bana güç ve kudret bahşeyle AMENN belki Kaydoyu çizerim.
2 yıldaki en zorlu antrenmanı Sanji yapmıştır. Şatoda yatmaya benzemez Sanji' nin antrenmanı. 2 yıl sonraki hareketleri ise Oda nın ayıbı. Yine de çok önemli icraatları olmuştur. Bu arc da uyuyan dev uyanacak gücünü gösterecektir.Eski sanji yok 2 yıl sonrası sanji kova 2 yıl önceki sanjiye herkes saygı duyar ama adam zaman atlamasını kova antremanıyla geçirmiş
Daha çok Ace'i andırıyor.Herkes elini vicdanına koysun Luffy'i andırmıyor mu ?
Dur dur ben dedim onu gızdı hahaha sana da gızacak şimdi.Daha çok Ace'i andırıyor.
Kinemon kadar kesse mi ? Şaka mı bu, kameralar nerde ? Bu mesajını Ss'liyorum. Görücez ne kadar kesecekE kesse ne olacak Kinemon kadar keserse iyi valla daha kimler kesmişti Kaido'yu Kiku? Hatta enma'nın gücünü kullanıp Kaido'yu deşemeyen Zoro<Kinemon mu demeliyiz geçen ki bölümden? Sen onu bunu boşver de Enma'nın gücü ne bir açıklasana? Zaten Zoro'nun olan hakisini kullanıyorsa kılıç Sandai'ye aktaramıyor mu aynı haki'yi?
Koydum andırmıyor.Herkes elini vicdanına koysun Luffy'i andırmıyor mu ?
Senin vicdanın mı varKoydum andırmıyor.
Vicdanı olsa Luffy 2 tane Zoro alır yada 2 tane Dof alır gibi şeyler yazmazdı.Senin vicdanın mı var