Enma-samaaa bana güç ve kudret bahşeyle AMENN belki Kaydoyu çizerim.
Emma'nın yakıtını koyan adam Zoro kardeş. Sen hayırdır ?Enma-samaaa bana güç ve kudret bahşeyle AMENN belki Kaydoyu çizerim.
Zoro : Ben hep 50 tli lik koyuyomEmma'nın yakıtını koyan adam Zoro kardeş. Sen hayırdır ?
Eski sanji yok 2 yıl sonrası sanji kova 2 yıl önceki sanjiye herkes saygı duyar ama adam zaman atlamasını kova antremanıyla geçirmişAynen onun showu ağlayıp sızlayacak olan novaları ölümden kurtarmak mesela Bakalım o zaman kim nova kim kova görcez
O kılıcı Zoro yanlışlıkla elinden düşürse gider Kaidoyu keser kılıç. Ne yakıtı ne ZorosuEmma'nın yakıtını koyan adam Zoro kardeş. Sen hayırdır ?
Ya şundan bir kurtulun Enma'nın öyle hiç bir anlamı kalmıyor zaten olan hakisini salıyorsa, Zoro enma eşittir çöp hatta ENMA=ÇÖP "Cehennem tanrısının gücünü daha fazla kullanmalıyım" ifadesi kılıcın aşırı güçlü olup Kaydoyu yaracağının net sinyallerini vermiş.Emma'nın yakıtını koyan adam Zoro kardeş. Sen hayırdır ?
Herkes elini vicdanına koysun Luffy'i andırmıyor mu ?Editör yorumu ya, genelde bu tarz yorumları oluyor; Buğra değil de Luffy olarak okuyun işte.
Güzeldi.Zoro : Ben hep 50 tli lik koyuyom
hahaha
Güzel değildiO kılıcı Zoro yanlışlıkla elinden düşürse gider Kaidoyu keser kılıç. Ne yakıtı ne Zorosu
Zemin kaydırmaya devam. Bunlar Zoro'nun Kaido'yu keseceğini anladıktan sonraki çırpınışlar, öncü depremler mi ?Ya şundan bir kurtulun Enma'nın öyle hiç bir anlamı kalmıyor zaten olan hakisini salıyorsa, Zoro enma eşittir çöp hatta ENMA=ÇÖP "Cehennem tanrısının gücünü daha fazla kullanmalıyım" ifadesi kılıcın aşırı güçlü olup Kaydoyu yaracağının net sinyallerini vermiş.
Evet.Ama daha çok Son Buğra.Herkes elini vicdanına koysun Luffy'i andırmıyor mu ?