Big Mom'ın savunması daha yüksek ama Kaido'nun da fiziksel gücü daha yüksek.Hangisi ön plandadır?
Big Mom'ın savunması daha yüksek ama Kaido'nun da fiziksel gücü daha yüksek.Hangisi ön plandadır?
Sanmıyorum. Ben bunların eşleşme olduklarını da pek düşünmüyorum.Ben de böyle düşünüyorum. Peki sence diyelim ki eşleşmeler böyle başladı böyle biter mi? Hiç sanmıyorum ben.
Ona şüphe yok zaten. Arc boss'u sinek bile olsa 3. raunta çıkmadan indiremez Luffy.Luffy'nin bir dayağı daha var. Onu yemeden yenmez bence Kaido'yu.
Bilemiyorum Altan bilemiyorum. Yonkou'ların gerçek güçlerini görmedik bence hiç. Ciddi olsunlar görelim...Big Mom'ın savunması daha yüksek ama Kaido'nun da fiziksel gücü daha yüksek.
Şu eşleşme bence ön sevişme şeklinde ayarlanmış bir şey. Olacak ve bitecek(Spoiler doğru ise)Sanmıyorum. Ben bunların eşleşme olduklarını da pek düşünmüyorum.
Luffy reis hiken mi yapıyor o avatar ne öyle?Göstermediği dövüşlere gelince çok güzel sallıyor yok 5 gün dövüştüler yok 10 gün yiyiştiler diye. Şu dövüşler en azından 3-5 gün sürsün artık. Serinin zirvesi dediğin yaratığı indirteceksen bu kadarını da yapacaksın artık.
Byakuya kezbanının bankaisini eklemişler Luffy'nin kola.Luffy reis hiken mi yapıyor o avatar ne öyle?
Galeyana gelen arkadaşlar var da ondan şey ettim.Ona şüphe yok zaten. Arc boss'u sinek bile olsa 3. raunta çıkmadan indiremez Luffy.
3. raunt demişken yazılı olmayan bir spoiler verelim şimdiden. 3. raunt sadece Luffy ve Kaido arasında geçecek. Sebep mi? Aha sebep.Galeyana gelen arkadaşlar var da ondan şey ettim.