Üç beş bilgi açıklanır ve güzel dövüşler olur diye bekliyoruz. Umut fakirin ekmeğiAt yaprağı gibi bir arc olduğundan seni anlayabiliyorum dostum. Tek umudumuz sonuydu burada da patlarsa aboovv ki ne abovvv
Bir şey olmuş değil. BM aradan çıkana kadar böyle bölünebilirler ama bu dövüşlerin sonu gelirse Wb'yi gömdüğümüz aile mezarlığında yeri hazır OP'un.Çok ayıp
Korktuğun şey oldu zaten ne kadar mantıksız dursa da xD
Ben de böyle düşünüyorum. Peki sence diyelim ki eşleşmeler böyle başladı böyle biter mi? Hiç sanmıyorum ben.Bence diyemeyiz.
Hangisi ön plandadır?Kaido ve Big Mom yüzde yüz eşit mi ki onlar eşit olsun.
Yeni spoiler düştü* Kaido kırık dişini tükürür.
* Zoro ashura açar.
O zaman sonraki arclar karşılıklı ittifak toplama üstüne olabilir. Çünkü 2 yonkou inmesi hem BB de Dünya Hükümeti için müthiş haberYani son dakika golü atmazsa 2 yonkou dibi boylayacak inmesi gereken tek bir tane mi kalacak? O da seri sonu zaten
Herhalde Brook dışında Big Mom'un meyvesine ters gelecek sayılı meyvelerden biri Law'ın olabilir. Orada Zeus ve Prometheus'u saf dışı ya da mücadele edebilecek yeteneğe sahip bir Law var.Law iki tarafa da yardım eder diye bekledim ben. Kaido luffy’e vuracakken luffy’le bm’nin yerini değiştirebilirdi, luffy kkg atarken önüne yonkou koyabilirdi falan. Direk bi yonkou’yla savaşması saçma.
Yeni spoiler düştü
Kizaru, Kaido ve Bigmom'ı ayna dünyasına alır