Bence diyemeyiz.Bu eşleşmeler ile Luffy+Zoro= Kid+Killer+Law diyebilir miyiz?
Bence diyemeyiz.Bu eşleşmeler ile Luffy+Zoro= Kid+Killer+Law diyebilir miyiz?
Kaido ve Big Mom yüzde yüz eşit mi ki onlar eşit olsun.Bu eşleşmeler ile Luffy+Zoro= Kid+Killer+Law diyebilir miyiz?
Öyle olsaydım keşke diyeceğim de bu arkın yüzde 90'ını okumadığım aklıma geldi ? Karakterlere bakınca bu kim lan diyorum bazenSpoiler doğruysa dövüşün gidişatı ve eşleşmeler çöp. Neden çöp olduğuna dair makale dahi yazılabilir ama uğraşmam yeteri kadar yazdık. Fake olduğunu düşünüyorum. Fake değilse dahi bu eşleşmelerle sonlandırmaz o dövüşleri.
Seriyi çok iplemeden sadece sevdiği karakter özelinde veya öylesine takip eden adamlara imreniyor arada. Ne çıkarsa çıksın totolarında olmadan keyif almaya bakıyorlardır büyük ihtimalle.
At yaprağı gibi bir arc olduğundan seni anlayabiliyorum dostum. Tek umudumuz sonuydu burada da patlarsa aboovv ki ne abovvvÖyle olsaydım keşke diyeceğim de bu arkın yüzde 90'ını okumadığım aklıma geldi ? Karakterlere bakınca bu kim lan diyorum bazen
Çok ayıpAt yaprağı gibi bir arc olduğundan seni anlayabiliyorum dostum. Tek umudumuz sonuydu burada da patlarsa aboovv ki ne abovvv