efsosun müdür teşekkürler manganın 1 hafta daha sarkması üzdüManga önümüzdeki cuma çıkar muhtemelen
Anime pazar günü gelir sanırım. En güzel yerlerine geldi animede. Bir sonraki haftaya bölümde Garp Roger bölümün adı.
efsosun müdür teşekkürler manganın 1 hafta daha sarkması üzdüManga önümüzdeki cuma çıkar muhtemelen
Anime pazar günü gelir sanırım. En güzel yerlerine geldi animede. Bir sonraki haftaya bölümde Garp Roger bölümün adı.
Otomatik geçişle 30 saniye sonra 4.panoya geliyor.1000. bölüm indir yazıyor en başta ve kimi zaman orayı bile görmüyorum ben. Kimsenin 4. sırada bu bilginin yazdığını bildiğini sanmıyorum.
Çok göz önünde bir şey değil panoda. Mangayı forumdan takip etmiyor ki herkes, normalde bugün çıkan bölüm çıkmayınca bugünlük girip soran olur, forum yerlisi değil ki herkesOtomatik geçişle 30 saniye sonra 4.panoya geliyor.
Pano'yu es geçelim, 1001.bölüm öngörüş konusu açıldığından beri bu soru kaç defa yinelendi.
Sanji sanki Oda'nın anasına sövdü bacısına sulandı. Zeki karakterdi, plan yapardı şimdi yufka açan teyzelerden oldu sadece. (Küçük görmüyorum şimdi buna kederlenmeyin)Sadece dövüşmeye hazırlanmaması , düzgün rakip bulmaması sorun değil sanji’nin. Ben zekasını özledim.
Enel’in gemisini sabote edişi, mr prince sahnesi, robin’i takip edişi, olayları önceden tahmin edip kapıları ayarlaması gibi şeyleri özledim. Artık queen’i bile dövse o sanji yok.
Gerçek paylaşım. Ben hiç kendi fikirlerimi yazmadım bu konularda, bilen bilir tahmin yürütmeyi de pek sevmem.@Smoker san. Kulislerde konuşulanlar diye paylaştığın gerçek paylaşım mı yoksa gaza getirmek için yazdığın kendince fikirler mi. Çünkü gaza geldim de
Bazen spoiler resimlerini görebiliyor musun yoksa sadece küçük küçük spoilerlar mı?Gerçek paylaşım. Ben hiç kendi fikirlerimi yazmadım bu konularda, bilen bilir tahmin yürütmeyi de pek sevmem.
Eski eleman varken atıyordu bazen başka yerde paylaşmamak koşuluyla, o gitti gideli spoiler yoktu resmi kaynaktan. Şimdiki eleman sağlam diyor, ama daha doğrulamadılar.Bazen spoiler resimlerini görebiliyor musun yoksa sadece küçük küçük spoilerlar mı?