MuhahahhahaGünün sonunda Kid’in silah arkadaşı travestilerle saklambaç oynayan adam değil.
MuhahahhahaGünün sonunda Kid’in silah arkadaşı travestilerle saklambaç oynayan adam değil.
Luffy & Zoro : KAİDO NEREDESİN ULEN!!!Sanji Wanodaki büyük savaşa hazırlanırken ?
Luffy & Zoro : KAİDO NEREDESİN ULEN!!!
Sanji : Marimom guzum savaşa aç gitmesin
Bu bölümü izlerken, Sanji'yi de en azından kutu kolaya bakarken veya tutarken falan gösterirler diyordum. Fakat düşene bi tekme de Toei vurmuşSanji Wanodaki büyük savaşa hazırlanırken ?
Olması gereken de bu bence. Sanji zaten aşçı, dövüşmek onun ikinci işi aynısı Jinbe için de geçerli. Fakat şimdi Yamato gelirse tayfadaki görevi savaşçı olacak.Sanji Wanodaki büyük savaşa hazırlanırken ?
Manga önümüzdeki cuma çıkar muhtemelenyeni bölüm ne zaman gelecekti? manga ve animeE ?
Yıl yazmıyo ama tereddütte kalıyoruz.Şu yeni bölümün çıkış tarihi ana sayfadaki pano da asılı ama halen manga bölüm çıkış tarihi sorulmakta...
Anlamak zor.
1000. bölüm indir yazıyor en başta ve kimi zaman orayı bile görmüyorum ben. Kimsenin 4. sırada bu bilginin yazdığını bildiğini sanmıyorum.Şu yeni bölümün çıkış tarihi ana sayfadaki pano da asılı ama halen manga bölüm çıkış tarihi sorulmakta...
Anlamak zor.