Üye silindi 1004
One Piece bitmiş. En azından benim için. Fairy Tale ya da Bleach izlerim bundan sonra sağlık olsun.Gene çöp bölüm.2 hafta ara varmış gene.
One Piece bitmiş. En azından benim için. Fairy Tale ya da Bleach izlerim bundan sonra sağlık olsun.Gene çöp bölüm.2 hafta ara varmış gene.
Hani east blue arcının sonsuz kredisi vardı?One Piece bitmiş. En azından benim için. Fairy Tale ya da Bleach izlerim bundan sonra sağlık olsun.
Üzdü... Zorocuları küstürmeyin...One Piece bitmiş. En azından benim için. Fairy Tale ya da Bleach izlerim bundan sonra sağlık olsun.
Corona morona asistan alamama falan derken iyice cacığa oturdu seri. Zaten kendi çizdiğinden öğrenci ya da fan işi gibi duruyor artık manga. Üstüne de aralar.Hani east blue arcının sonsuz kredisi vardı?
Zorocular çok çekti çok.Üzdü... Zorocuları küstürmeyin...
Sende haklısın şimdi.Corona morona asistan alamama falan derken iyice cacığa oturdu seri. Zaten kendi çizdiğinden öğrenci ya da fan işi gibi duruyor artık manga. Üstüne de aralar.
Fairy Tail şuanki One Piece'e bin basar.Adamlar ara vermeden 2 haftada bir bölüm çıkarıyorlar.One Piece bitmiş. En azından benim için. Fairy Tale ya da Bleach izlerim bundan sonra sağlık olsun.