Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
991 Silüet
Jack, Neko ve İnu'nun silüetleri karşısında dehşete düşmüştür. Yine de kendisini çabucak toparlar ve hibrit moduna geçer. Jack'in hibrit formunun silüetini görürüz. Hala silüet halindeki Neko ve İnu'nun silüet olmayan gözleri gözükür. Jack'in silüet halinden dehşete düşmüşlerdir.

Sasaki Kyoshiro'nun çatıda olduğunu öğrenir. Onun yanına hızlıca çıkmak için Zoan formuna geçer. Sasaki'nin zoan formunun silüetini görürüz. Sasaki'nin yanındaki adamlar, Sasaki'nin silüetinden dolayı dehşete düşmüşlerdir.

Who's Who; Drake'in peşinden gider ve Luffy ile Drake muhabbet edemeden onların yanına varır. Who's Who: ''şimdi sana gününü göstereceğim alçak!'' der ve Zoan formuna geçer. Who's Who'nun zoan formunun silüetini görürüz. Luffy ve Drake; Who's Who'nun silüetinden dolayı dehşete düşmüşlerdir.

Hemen ardından Quenn de gelir ve çatının altında ortalık karışır. Quenn hibrit formuna geçer. Quenn'in hibrit formunun silüetini görürüz. Luffy, Drake ve Who's Who; Quenn'in silüetinden dolayı dehşete düşer.

Bölüm sonunda Marco gözükür. Marco hibrit forma geçer. Marco'nun hibrit formunun silüetini görürüz. Luffy, Drake, Who's Who ve Quenn; Marco'nun silüetinden dolayı dehşete düşer.
Müthiş bir öngeçirme olmuş. Mesajı birebir japoncaya çevirip Oda'ya zorla okutmak lazım. Her gün okumalı aslında bunu.
 
öyle bir bakınca ONE PİECE yazan arkadaşımız E.Oda , sündürdükçe sündürüyor.. One Piece takip eden yaş aralıgını daha büyük tutmanın peşinde.. zaten seriyi baştan sona okuyan var ise %60 ı takribi 30-35 yaşlarında dadır yani kısacası bizi verem etmeden bu mangayı bitirmicek.. gelelim konumuza..

Luffy i engelemeye çalışacaklar aynı BM de oldugu gibi önce komutanlar bizimkilerin karşısına dikilecek.. bence bir savaş olacak king ve qunnen le luffy zoro olacak o dövüşenlerede.. her ne kadar duygusal davranıp vs ler de sanji, novalar , jinbeii falan desekte kimse kusura bakmasın yemez onların gücü.. bir ihtimal kapışacak ken MARCO reis gelir yanına da birini alır , digeri kim olur derseniz oda kid,law,x drake birleşip digerine dalar.. malesef ki diger elemanlar bu iki komutanla baş edemez.. show zamanı bir iki hafta devam eder.. ne showu mink krallarının showu. samuraylar ve minkler jack ve adamlarını indirmekle meşkul olurlar.. kaido reis te bizim eleman luffy ve zoro ya kalır.. birde tabi BM var ortalıkta.. BM biraz değişik bir karakter bir bamışsınız geri çekilmiş hiç bir şey yapmaz, bir bakmışsın dalmış pata küte ama luffy e bir noktada sempati duyacak bu nasıl olur bilmem nasıl bağlar oda bilmem ama olacak.. Dışarıdan 3. bir gücün gelmesi de kesin gibi. bu amiral olur(BİZİM dede gelecek gibi mor kaplan), diger yonkou shanks olur , yada KK Roger tayfadan bir başkası olur, benim fikrim schkuayi lerden kadınların kraliçesi gelecek belki bir ihtimal bizim şahin göz.. bunları nereden çıkarıyorum MOVİE den .. E.ODA genelde OVA larda biraz ip ucu veriyor son MOVİE DE DE SANKİ BUNUN BİR İP UCUNU VERDİ gibi.. karşılarında ki adam öyle böyle güçlü değildi biliyorsunuz belki teke tekte yenemeyecegi adam yoktu.. kaido da aynı kalibrede bir hayvan.. yani aşagıdan yukarıdan bu arc ın sonu görünmüyor.. :D Şu bir gerçek bizim eleman luffy eğitimde sadece K.HAKİ sinde ustalaştı.. bunu açık açık gösterdi oda ama alalen söylemedi.. daha diger hakilerde güçlenmesi biraz zaman alacak.. 2 sini halletti sıra 3. de oda bu arc ta. bunu da hallettigi zaman işler biraz daha karışacak , olay enterasan yerlere gidecek.. marijos, IM sama , 5 ihtiyar... o kısımlar biraz daha etkileyici olacak gibi.. bir de bizim luffy daha bebe bunların yanında bir 10 yıl daha lazım kalibreyi tamamlaması için.. olgunlaşması için.. biraz karışık oldu ama yazmak istedim.. sevgiler saygılar.. :sapkali:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık