Zoro yine mi aksiyona girmiyormuş.Bölümün iğrenç olduğu hakkında söylentiler var :/
SBS'te savaşın ne zaman olucağına dair herhangi bir bilgi yok.Savaş hakkında tek bildiğimiz One Piece'te şuana kadar çizdiği en büyük savaş olacağı.SBS de bu wano arcından sonra mı büyük savaş olacaktı yoksa bu wano da olacak olan savaş mı büyük savaş
Sanki wano arcından sonra olacak gibi birşey hatırlıyorumSBS'te savaşın ne zaman olucağına dair herhangi bir bilgi yok.Savaş hakkında tek bildiğimiz One Piece'te şuana kadar çizdiği en büyük savaş olacağı.
Gördüklerin fan teorisi olabilir.Ben öyle birşeye rastlamadımda.Sanki wano arcından sonra olacak gibi birşey hatırlıyorum
Orjin SBS çeviriydi. Her neyse Elbaf arcı hakkında yazılıyordu birşeyler karıştırmış olabilirim.Gördüklerin fan teorisi olabilir.Ben öyle birşeye rastlamadımda.
Ben de bir duyum aldım çok mantıklı geldi.Bölümün iğrenç olduğu hakkında söylentiler var :/
Wano Arc.'ından sonra. Son SBS'de açıklandı.SBS de bu wano arcından sonra mı büyük savaş olacaktı yoksa bu wano da olacak olan savaş mı büyük savaş