Zoro düşündüğümüzden güçlü döndü ama Luffy kadar güçlenmedi.Zoro en güçlü döndü ya.
Zoro düşündüğümüzden güçlü döndü ama Luffy kadar güçlenmedi.Zoro en güçlü döndü ya.
Gün say demiştin bana xd.Biri 6'sında spoiler düşebilir diyordu o iş yalan değilse belki yarın bir şeyler görürüz. Mesela BM'nin ayağı kayıp adadan denize düşmüştür falan. Mükemmel olur.
İspatla.Zoro en güçlü döndü ya.
Zoroda bigmom adasına gitseydi güçlenirdi galiba onun için oda zoroyu göndermedi yoksa luffy vs katakuri, zoro vs bigmom luffy zoroya kaptan derdi korsanlar kralı olacak adamsın derdi ?Zoro düşündüğümüzden güçlü döndü ama Luffy kadar güçlenmedi.
Spoiler için konuşuyoruz.İspatla.
Zoro WCI'ya gitseydi Big Mom düşerdi.Bu sayede tayfanın üstünde yük azalırdı.Zoroda bigmom adasına gitseydi güçlenirdi galiba onun için oda zoroyu göndermedi yoksa luffy vs katakuri, zoro vs bigmom luffy zoroya kaptan derdi korsanlar kralı olacak adamsın derdi ?
Mihawk'ın slashı sen misin acaba? Benzettim diyalogları.Spoiler için konuşuyoruz.
Edebiyle gelmesini isterim geç gelmesi umurumda değil ama fake spoilerlar damlamaya başladığı zaman çok geçmeden gerçeği de geliyor bazen. Ondan yazıyorum.Gün say demiştin bana xd.