Pamuk gibi oldum Tşk...Al Bushi sinirin geçsin
Skkssksk
Pamuk gibi oldum Tşk...Al Bushi sinirin geçsin
Killerle beraber smoothienin boşluğundan yararlanıp verdiyse bişey denmez ama birebir bir dövüşte verdiyse kid>>>luffy denir.Smoothie'nin gözü aldıysa Kid'in seviye ne oluyo yav. Bizim forum adama yonko 3'ü bile çok görüyordu. ?
Zoro Senpaii!!Pamuk gibi oldum Tşk...
Skkssksk
Niye Luffy'de nami ile yeniyor cracker.Killerle beraber smoothienin boşluğundan yararlanıp verdiyse bişey denmez ama birebir bir dövüşte verdiyse kid>>>luffy denir.
Az dedin müdür Kid>5xLuffy falan deKillerle beraber smoothienin boşluğundan yararlanıp verdiyse bişey denmez ama birebir bir dövüşte verdiyse kid>>>luffy denir.
Bunlardan her şey beklenir ayık ol anladın mıShitgen sanırım... Diğer fan grupları aynısını yapınca ortada gözükmeyen ama Zoro fanları benzerini yapınca ortaya çıkan bir yapı... ksksksksj
Böyle şeyler atmayın görenin çoluğu çocuğu buna benzer cennet kapısı kapanır adama.Al Bushi sinirin geçsin
Luffyciler iyi kuduracak doğru diyorsun xD
adadjsaodıjasoıdsaBu kadar aksiyonu Oda akıl edemez zaten gerçek değildir yani xD
Onuda saydım onun için 3 tane > koydum.Niye Luffy'de nami ile yeniyor cracker.
Ah Red’ciğim ah... Hayır Datte’ciğimi de severim yani...Bunlardan her şey beklenir ayık ol anladın mı