Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Direkt olarak söylemesen de söylediğin şeyler ona çıkıyor. Ben iki yıl önce Kid, Luffy'den güçlü dediğimde Luffy'i yerecek bir şey demiyorum ki tipik fanatik olarak savunma kalkanlarınız devreye giriyor. Kid yeni dünya için hazırdı, Luffy değilde. Bu onu Luffy'den daha güçlü yapar ki zaten denizde o zamanlar Luffy'den fazla vakit geçirmişti, güçlü olması doğal. İmkansız, seri mantığına aykırı falan diye sloganlar atmanız komik oluyor kim koyuyor bu seri mantığı kurallarını anlamadım. İki sene önce durum Kid>Law>Luffy idi bariz şimdi sıralama değişti, Luffy daha güçlü. Bunda eğitimin de büyük payı var. Kid iki sene içinde gelişmedi diye bir şey de demedim ben, tabii gelişti ama Luffy'nin geliştiği kadar gelişmesi imkansız. Rayleigh'den aldığı iki yıl eğitim var, o açığı neyle kapatacaktı Hordy dövüşü ile mi? Dof'u mu yenecekti, Katayı mı yenecekti? Dof ve Kata iki yıl önceki Luffy'i patates ederdi, gelişme şansı bile olmazdı. Şimdiki haliyle bile Kaido oturtsa tek yiyor adam, bu adamlara karşı hiç bir silahı yoktu Luffy'nin. Ama Kid ve Law ayrı çizgideydi, Kid hiç kimsenin altına girmeden tek başına kalabilmiş, Yonko adamlarıyla mücadele edebilmiş. Bu bile iki yıl önceki Luffy'den güçlü olduğunu gösteriyor. Adam boyunduruğa girmeden iki yıl dayanabilmiş yani, şimdi sen bu adama Rayleigh'den iki yıl eğitim aldırıp öyle yeni dünyaya soksan ne olurdu? Şimdiki gelişiminden iki üç kat fazlası olurdu. Daha güçlü giriş yapıp, dövüşlerde daha da iyi gelişirdi. Yani senin yorumlarının pek gerçekliği yok.
Luffy döndüğünde temel haki becerilerine sahipken, kata dövüşünde geleceği gördü. Yani dediğim gibi kendini zorlayabilecegin vs lere girmen haki'yi daha çok geliştiriyor. Ama buradan bir sonuç çıkmayacak gibi.
Yani senin yorumlarının pek gerçekliği yok.
İyi bakalım. :D
 
Karışmış buralar. Sakin olun la azıcık. :/ O çatıya çıkıldı ve karşılarına da 2 tane imparator dikildi. Killer bile Luffy gibi teke gitmeyecek. O iş geçti. Her zamanki gibi bu tür rezillikleri Luffy yaşadı ve bitti gitti. Olan bizim oğlana oldu anasını satayım. :S
 
Luffy döndüğünde temel haki becerilerine sahipken, kata dövüşünde geleceği gördü. Yani dediğim gibi kendini zorlayabilecegin vs lere girmen haki'yi daha çok geliştiriyor. Ama buradan bir sonuç çıkmayacak gibi.

İyi bakalım. :D
İyi de onda bile eğitim altyapısının meyvesini yedi. Ray, Luffy'e gözlem hakisi eğitimi de verdi. Yani halihazırda iyi bir gözleme sahipti ve Kata ile dövüşünde de, eğitimi aklına gelerek gelişti. Yani bu eğitimler olmadan Kata'nın karşısına çıksa ne olacaktı? Zaten adamı zar zor yendi mi yenmedi mi belli değil. g3 vuracaktı bi tane sonra küçük adama dönecekti, Kata tekmeyi vurup gök yüzüne uçuracaktı.
 
İnşallah spoiler fake çıkar zira gerçek çıkarsa Luffy fanlarının ve zoro haterların gözyaşları sel olur götürür hepimizi, şimdiden ağlamaya başlamışlar baksanıza ??
 
Kaido, Luffy'ye tek attığı teknikle Zoro'ya saldırmış. Zoro saldırıyı bloklamış, ama geriye uçmuş.
Zoro bandaj takmışsa şaşırmaya gerek yok. yonko karşısına çıkıp öyle dik dik bakıp sonra tek yiyeceğine git pazarda elma sat daha iyidir ve daha onurludur.

Eğer bandaj takmamışsa işte o zaman işler değişir.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 67)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık