Troll ya bu resim falan. Bunları mewtwo atmış benim hanım yollamadı daha bişiHer zamanki Koreli mi bu?
Troll ya bu resim falan. Bunları mewtwo atmış benim hanım yollamadı daha bişiHer zamanki Koreli mi bu?
Luffy>Kid ama iki yıl önce Kid>Luffy. Ben şu andan bahsetmiyorum iki yıl öncesinden bahsediyorum. ((((Kid>luffy'i kabul etmediğim için at gözlüüğüyle bakıyor oldum sanırım.
Sen hayırdır neye gülüyorsun ?
Milleti gazlamayın ya.Troll ya bu resim falan. Bunları mewtwo atmış benim hanım yollamadı daha bişi
WG'de gördüm birisinden zaten fake olduğunu biliyordum da bazıları gerçekleşebilir diye atayım dedim. Mesela Kid'in Smoothie'nin gözünü alması olayı. Hakikaten Smoothie'nin bir gözü hep kapalı oradan bir şeyler çıkabilirHer zamanki Koreli mi bu?
İşte bu anlamı çıkarmayalım diye kid'in ödülünün luffy den fazla olma sebebine katliam deniyor.Luffy>Kid ama iki yıl önce Kid>Luffy. Ben şu andan bahsetmiyorum iki yıl öncesinden bahsediyorum. ((((
Fake olsa bilse İhtimali bile korku verdi görüyorsun...Sen hayırdır neye gülüyorsun ?
Zoro bir kere g4'ün hızına reaksiyon bile veremez kendinize gelin
@Aiden hanımın ayrı bir şey atacaksa bir hafta beklet xD önce tadını çıkaralım
.......Ray amca boşuna dövüştükçe hakin gelişecek demedi.
Ne kıvırması olm. Dur hele paneller falan gelsin, olmadı çekiliriz sığınaklara..........Tağbbbi canım xD
Şu yazılanlar doğruysa ve Luffyciler kıvırırsa bir daha Zoro'ya falan laf yapmasınlar insan az utanır ya
Ödülden bahseden yok biraderim güçten bahsediyoruz yav. Git verdikleri ağırlıklara bak, yancı Luffy'den iki yıl eğitim sonrası en güçlüye yükselen Luffy var. Bırakın şu Luffy harici tüm karakterlere çöp muamelesi yapmayı artık yav. Adam hakiden bir haberdi güçlenmek ve NW için hazır olmak için eğitim aldı işte. O haliyle NW'de cenazesini kaldırırlardı Luffy'nin. Senle luffy tartışan bizde kabahat.İşte bu anlamı çıkarmayalım diye kid'in ödülünün luffy den fazla olma sebebine katliam deniyor.
Haftaya salı gibi yazar wpden@Aiden hanımın ayrı bir şey atacaksa bir hafta beklet xD önce tadını çıkaralım