Reis bunlarda her yol var, şutu 90'dan çıkartırlarFake olsa bilse İhtimali bile korku verdi görüyorsun...
Sksamaljsjs
Reis bunlarda her yol var, şutu 90'dan çıkartırlarFake olsa bilse İhtimali bile korku verdi görüyorsun...
Sksamaljsjs
Ciddi misin?@Alpamis Hadi bakalım 1 ay Zoro fanısın xD
1) hakiden bir haber değildi.Ödülden bahseden yok biraderim güçten bahsediyoruz yav. Git verdikleri ağırlıklara bak, yancı Luffy'den iki yıl eğitim sonrası en güçlüye yükselen Luffy var. Bırakın şu Luffy harici tüm karakterlere çöp muamelesi yapmayı artık yav. Adam hakiden bir haberdi güçlenmek ve NW için hazır olmak için eğitim aldı işte. O haliyle NW'de cenazesini kaldırırlardı Luffy'nin. Senle luffy tartışan bizde kabahat.
Arkadaş şu konuyu takip et insanlar spoiler paylaşıyor halla halla xDCiddi misin?
Ne olmuş Zoro kafasına mı yemiş saldırı?Arkadaş şu konuyu takip et insanlar spoiler paylaşıyor halla halla xD
Heee anlaşıldı illa kafasına yesin diyecenNe olmuş Zoro kafasına mı yemiş saldırı?
Bilinçli haki kullandığını mı gördük? Varsa bile eğitimden sonraki hakisiyle mukayese bile edilemez çünkü Ray bayağı bayağı bilinçledirdi, inciğine cinciğine kadar anlattı. g4 formu yoktu piyasada, g3'den sonra küçülüyordu. Aynen devam siz luffy fanları objektifsiniz her zamanki gibi. Luffy eğitim öncesi sonrası >all, eğitimsiz girse yine Dof'u alırdı Kaido'yu indirirdi, iki yıl nerf oldu.1) hakiden bir haber değildi.
2) Forumda kid'e en çok hakkını veren üyelerden biriyimdir ben. Millet zoro, bile kid'i yener derken ben bu adamlara yakın seviye diyorum.
3) Dediğim gibi seri shonen serisi. Oda kid>luffy gibi bir şeyi 1. Sayı da da yapmaz, 1000. Sayı da da.
Luffy'i ondan önde görmek için sebep ne 2 yıl önce?Kid Luffy'den hiçbir zaman diliminde güçlü olamaz, geçiniz. İki yıl öncede yenyeni tanıtıldığı zaman Luffy'ye rakip olan bir nova olarak haliyle tanıtılıyordu ama Luffy'den önde görmek için hiçbir sebep yok.
Kid bilinçli haki kullana kullana bir hal oldu sanki.Bilinçli haki kullandığını mı gördük? Varsa bile eğitimden sonraki hakisiyle mukayese bile edilemez çünkü Ray bayağı bayağı bilinçledirdi, inciğine cinciğine kadar anlattı. g4 formu yoktu piyasada, g3'den sonra küçülüyordu. Aynen devam siz luffy fanları objektifsiniz her zamanki gibi. Luffy eğitim öncesi sonrası >all, eğitimsiz girse yine Dof'u alırdı Kaido'yu indirirdi, iki yıl nerf oldu.