Tek eğitimi luffy aldı sanki.Luffy eğitim almasa şimdi Kid ve Law'ın arkasındaydı. Şanslı oğlan bu Luffy.
Ray bile haki için tecrübe>eğitim diyor yav. Bu konuda kid daha şanslı.
Tek eğitimi luffy aldı sanki.Luffy eğitim almasa şimdi Kid ve Law'ın arkasındaydı. Şanslı oğlan bu Luffy.
Yav geçeceğiniz bu işleri, görünen köy kılavuz istemez. Adamlar eğitimsiz imparator karşısına çıkabiliyor. Luffy NW icin hazır değildi ondan eğitim aldı zaten, Kid ise hazırdı ama eğitim alsa çok başka şekilde mevzular yapardı iki yıl boyunca.Tek eğitimi luffy aldı sanki.
Ray bile haki için tecrübe>eğitim diyor yav. Bu konuda kid daha şanslı.
Fake miymiş ,resim var deniyorFake spoiler muhabbeti ve sidik yarışı bitince haber verin.
Shonen seride mantık çok öyle işlemez ama neyse.Yav geçeceğiniz bu işleri, görünen köy kılavuz istemez. Adamlar eğitimsiz imparator karşısına çıkabiliyor. Luffy NW icin hazır değildi ondan eğitim aldı zaten, Kid ise hazırdı ama eğitim alsa çok başka şekilde mevzular yapardı iki yıl boyunca.
Mantık öyle benim dediğim gibi. İki yıl öncesine bak Kid ana merkezde çiziliyordu, ortadaydı. Şimdi Luffy ortada çiziliyor, eğitim ile yetişip geçti yani. Bu zaten bariz bi şey de fatanikler hiç bi şeyi kabul etmediği için mantığı reddediyor.Shonen seride mantık çok öyle işlemez ama neyse.
koreli kız arkadaşımKim yazıyor bunları?
Battle shonen serisinde hep düşman için bir eğitim süreci vardır. İşleyişi böyle. xdShonen seride mantık çok öyle işlemez ama neyse.
Yok onu ben yazmadımMewtwo'nun kendi yazdığı spoiler değil mi o ya? Ne tartıştığınızı anlamadım.
Kid ana merkezde mi çizildi? Kid'i ts öncesi 2 3 kere görmedik mi biz?Mantık öyle benim dediğim gibi. İki yıl öncesine bak Kid ana merkezde çiziliyordu, ortadaydı. Şimdi Luffy ortada çiziliyor, eğitim ile yetişip geçti yani. Bu zaten bariz bi şey de fatanikler hiç bi şeyi kabul etmediği için mantığı reddediyor.
Muhabbet shabody de kid'in luffy den güçlü olması. Kid eğitim almadı bu yüzden luffy den güçlü savunuluyor. Ben de bu serinin mantığına ters diyorum. Luffy eğitimle guclendiyse, kid de tecrübeyle güçlendi.Battle shonen serisinde hep düşman için bir eğitim süreci vardır. İşleyişi böyle. xd