Neyse baya eğlendim bugün gidiyom ben...Zoro tam bir zevk çocuğu değilmi zaten olum ağzı boş kalmıyor. Tek sıkıntı buysa yürür yonkolara sen geri çekme karakteri
Neyse baya eğlendim bugün gidiyom ben...Zoro tam bir zevk çocuğu değilmi zaten olum ağzı boş kalmıyor. Tek sıkıntı buysa yürür yonkolara sen geri çekme karakteri
Döndüğünde şu camsil viralini değiş atayıst avatarları bırak BushiNeyse baya eğlendim bugün gidiyom ben...
Alpa'yı kaçırdın Bushido, helalin var. Şimdi gidebilirsin.Neyse baya eğlendim bugün gidiyom ben...
Yarım akıllı deniz kralları bile iki krallın buluşmasını bekliyor. Oden bekliyor, Wb bekliyor, Shanks'ın ayrı bir planları var gibi... Roger ise ayrı alemlerde benim çocuğum seçilmiş kişi olacak diye çocuk yapıyordu, gider ayak. :/ Neredeyse Naruto'da da bile seçilmiş kişi, reenkarnasyon olayı bu kadar kötü işlenmemişti. en azından mistik bir yanı vardı. Naruto'nun falan beleşe çok güçlenmesi bozmuştu.2 yıl önce de kaderle ilgili dokundurmalar vardı ama 2 yıl aradan sonra kader üzerinden işleyiş var fazla koyuyor bence gereksiz eğer altyapı olarak kullanacaksa bile tozunu ayarlayamıyor. Kimin ne zaman doğacağı nerede ne olacağı bile önceden yazılmış Op dünyasında.
Edit: One piece, Oden'in karsının yazdığı bir kitap çıkmasın
İrade ve biraz da şansa bağlardı.Hacı kadere bağlamazsa altından kalkamaz ki. Luffy'nin o kadar ölümden dönüp rakiplerini atlatmasını nasıl bağlayacak mantığa başka türlü?
Bütün geridönüşlerinin kısmi altyapısı var. Haksızlık ediyorsun. MhhhhhhhhhHacı kadere bağlamazsa altından kalkamaz ki. Luffy'nin o kadar ölümden dönüp rakiplerini atlatmasını nasıl bağlayacak mantığa başka türlü?
Nereye gidiyon daha Luffy'i kesecektikNeyse baya eğlendim bugün gidiyom ben...
Sen önce bir 40 saymayı bitir Red cerrahpaşalılığı bırakNereye gidiyon daha Luffy'i kesecektik
WB'yi gömmüş adamım ben, şu saatten sonra sence ne korkutabilir beniSen önce bir 40 saymayı bitir Red cerrahpaşalılığı bırak
Daha rocks fbsi okuyacaktık nereye gömüyorsun hemen :/WB'yi gömmüş adamım ben, şu saatten sonra sence ne korkutabilir beni
Luffy olsa kalırdım ama o artık Joy Toy o yüzden bana müsade Red’Ciğim...Nereye gidiyon daha Luffy'i kesecektik