Dostum bizleri yanlış tanımışsın biraz. http://www.korsanfan.com/konu/luffynin-İki-İmparatoru-yenme-İhtimali.9039/page-12Utanmasalar Luffy 2vs1 atıp 2 Yonkou indirecek diyecekler de cesaret edemiyorlar
Dostum bizleri yanlış tanımışsın biraz. http://www.korsanfan.com/konu/luffynin-İki-İmparatoru-yenme-İhtimali.9039/page-12Utanmasalar Luffy 2vs1 atıp 2 Yonkou indirecek diyecekler de cesaret edemiyorlar
Ace gibi bir adama az bile.Ace e bak. 5 metrelik kadına bile yürümüş sapık donat. ?
Ben daha iyisini yazmıştım bunun geçenconfirmed by beko
Luffy finally reaches top of the castle and gives a serious look to Kaido and Linlin.
Suddenly, a little boy that looks like Ace kick Luffy in the face. This kid has horns on his head just like Yamato!
Baby calls Kaido "gramps" and tells him he is hungry!
Kaido's eyes becomes heart shaped!
Luffy and Linlin are shocked!
Chapter 1000 spoilers leaked!
Luffy get to the roof, he is shocked. Kaido and Big mom are making a child. 42 pages of passionate Yonkos making out.Luffy çatıya çıkar, şok olmuştur. Kaido ve big mom çocuk yapıyorlardır. 42 sayfa Yonko'ların tutkulu bir şekilde işi pişirmesi.
Son sayı dan sonra harbiden ben bile ace'i sevmeye başladım. Gerekirse tek gidiyim bile dedi adam. Keltoş bıyık korkaklık etmeseydi wano şu an özgürdü. :/Ace gibi bir adama az bile.
Sen sahtekarsin adiSon sayı dan sonra harbiden ben bile ace'i sevmeye başladım. Gerekirse tek gidiyim bile dedi adam. Keltoş bıyık korkaklık etmeseydi wano şu an özgürdü. :/
Neyse Ace adamdır diyelim madem.
Dur la. Şu an son sayının hype ıyla sarhoş gibiyim. Her an zoro wano sonu amiral bile diyebilirim.Sen sahtekarsin adi
200, 300 400 600 700 800 ve 900?100. Bölümde ilk defa Dragon gösterildi
500. Bölümde ilk defa Rayleigh gösterildi
1000. Bölümde ??? gösterildi
Roronoa Zoro'nun doğum günü olan 11 Kasım'ı ''11 Kasım Roronoa Zoro'yu Anma ve Yüceltme Günü'' ilan edelim. O gün boyunca KF simgesinde de Zoro olsun da rahatlasın herkes1001. bölümün adı da Korsan Avcısı Zoro olsun da, kavga etmeyin.