yap bi luffy avatarı kekeJoyboy komiklikleri, şakaları....... Mhhhhhhhhh
yap bi luffy avatarı kekeJoyboy komiklikleri, şakaları....... Mhhhhhhhhh
Camsil virali avatarıyla anında geldi konuyaHahaha. Harbiden ben de niye yok diyordum Apoo ile alakalıymış meğer. Marco'nun iyileştirdiğini sanıp bir ara geri gelmişti ama o da yanlış çıkınca yeniden kayıplara karıştı demek. Zoro gibi işte kaybolabilmeyi iyyi beceriyorlar.
Hahaha. Harbiden ben de niye yok diyordum Apoo ile alakalıymış meğer. Marco'nun iyileştirdiğini sanıp bir ara geri gelmişti ama o da yanlış çıkınca yeniden kayıplara karıştı demek. Zoro gibi işte kaybolabilmeyi iyyi beceriyorlar.
Napıyonuz la ikili sitcom’a mı başladınız? Arkaya kahkaha efekti de koyun bari... Ksksksk@Alpamis Bushi'nin kıskançlığı konusunda ne düşünüyorsun Alpa? Apoo ayağa kalktığından beri ortada yoktu sırf kıskançlığından geri gelmiş
Bakam bulursam düzgününden yapayımyap bi luffy avatarı keke
Almanya nasıl Türkiye'yi kıskanıyorsa ben de şuan Luffy'i öyle kıskandım, acayip kıskanç hissediyorum, kıskançlığımdan çatladım aha çat....Napıyonuz la ikili sitcom’a mı başladınız? Arkaya kahkaha efekti de koyun bari... Ksksksk
Şu an aşırı tedirginsin değil mi Datte? Alpa’nın tersine sen İki yonko’yu dövemeyeceğini biliyorsun ve düşünüyorsun lan acaba dayak yer mi? Daha da kötüsü Luffy reenkarne ise ne yapacağız?
skksksm
Hahaha@Mr.Bushido hiç yakıştıramadım sana hadi insan kıskanır da bu kadar belli eder mi ya
Aklıma şey geldi, siz falanca kişiyi kıskanıyorsunuz çünkü çok başarılı Ben boşuna bu lastiğe bilal dememişim xD