Bölüm gelsin Luffy fanı olursun sen.Almanya nasıl Türkiye'yi kıskanıyorsa ben de şuan Luffy'i öyle kıskandım, acayip kıskanç hissediyorum, kıskançlığımdan çatladım aha çat....
Hele bir yumruktan kara duman çıksın.
Bölüm gelsin Luffy fanı olursun sen.Almanya nasıl Türkiye'yi kıskanıyorsa ben de şuan Luffy'i öyle kıskandım, acayip kıskanç hissediyorum, kıskançlığımdan çatladım aha çat....
God deymit Red biz ne yapacağız şimdi? Luffy iki yonko döveceksjsjsjsjAlmanya nasıl Türkiye'yi kıskanıyorsa ben de şuan Luffy'i öyle kıskandım, acayip kıskanç hissediyorum, kıskançlığımdan çatladım aha çat....
Üzerine boşalttı her şeyini yorgunluktan olur öyle xdSonra da #Kucak-is-All-i need dediniz.
Bir rivayete göre @Mr.Bushido nun Luffy aleyhine olan konularda ortaya çıktığı,Luffy lehine olan konularda ortadan kaybolduğu söylenir.Yüzyıllardır dilden dile dolanan bu rivayet gerçek mi? yoksa insanlar bunu uydurdu mu?Hahaha
Muazzam kıskandım Red’ciğim... Ben ana karakter olduğunu bilmiyordum Luffy’nin... Şu an şoktayım ve kıskançlıktan ölüyorum. Söylenilenlere göre de Apoo olayından sonra gitmiş ve bu olayla geri dönmüşüm ksksksk
Peçete tutup terini de silsin mi?Arkadaşlar her ne kadar Luffy fanıysam Zoro’yu da severim. Onu da çatıda görelim ama saldırmasın boş boş dursun.
5 yıl oldu Luffy'i toprağa gömeli ne fanı la.Bölüm gelsin Luffy fanı olursun sen.
Hele bir yumruktan kara duman çıksın.
Kaderinde varGod deymit Red biz ne yapacağız şimdi? Luffy iki yonko döveceksjsjsjsj
Bence gerek yok ama çok talep olursa açılabilir.@Roronoa Zoro
Acaba spoiler konusu açılmalı mı? Çoğu kişi bölüm adını bilmiyordur. Bu konuya bakmayanlar vardır.