Ben de öyle düşündüm zaten ama yara olmaması biraz ikilemde bırakıyor.Luffy'nin göğsünün bir kısmı. Yukarıda kafası var.
Ben de öyle düşündüm zaten ama yara olmaması biraz ikilemde bırakıyor.Luffy'nin göğsünün bir kısmı. Yukarıda kafası var.
Reyizin büyüklüğünü kabul ettin demek. Karşı gelmei bırakın biat edin her şey daha güzel. Aramıza hoş geldin.Luffy korsan kral olacak adamdır!
G5deki haki salınımı ile yarayı kapatmıştırBen de öyle düşündüm zaten ama yara olmaması biraz ikilemde bırakıyor.
Luffy korsan kral olacak adamdır!
Bu yazdığın gelse gelse Oda'nın aklına gelir.Luffy korsan kral olacak adamdır!
Mangadaki yarasına bakınca tam gözüken kısmın altında zaten yarası. O yüzden gözükmemiş sanırım.Ben de öyle düşündüm zaten ama yara olmaması biraz ikilemde bırakıyor.
Benim bunu kıskanmam için Zoro için düşündüğüm tüm şeylerin yok olması lazım ama hala öyle bir şey yok. Zoro’nun yapacaklarına hala inanıyorum. Yani kıskanmaktan çok bıkkınlık aslında bu. Çünkü Luffy İki laf edip yardım alacak... gerçi sen İki yonko’yu döveceğine inanıyorsun o yüzden ne desem boşBence nasıl bir şey yyazsam da kıskançlığım belli olmadan eleştirsem diye çok kasmışsın ama daha beter bir yorum çıkmış. Kıskanma Bushidocum.
Yok yok olmasın... Seri iyicene bozulur yazık olurDüşünsene bölümün sonunda Joy Boy'un silüetini görüyoruz.
Luffy şuan kim gelirse gelsin alır. Zoro falan 10 bölüm gözükmez o yüzden. Arada kaynayabilir. 10 bölüm sonra o da şova başlar. xdBenim bunu kıskanmam için Zoro için düşündüğüm tüm şeylerin yok olması lazım ama hala öyle bir şey yok. Zoro’nun yapacaklarına hala inanıyorum. Yani kıskanmaktan çok bıkkınlık aslında bu. Çünkü Luffy İki laf edip yardım alacak... gerçi sen İki yonko’yu döveceğine inanıyorsun o yüzden ne desem boş
Yok yok olmasın... Seri iyicene bozulur yazık olur