Kank adam haklı. 2 yonkou olmasına laf atmış. Yanlarına şuan gelebilecek sadece Kid ve Killer var gerisi çoktan doldu. Sence bu dörtlü vs 2 yonkou ne kadar mantıklı?Bölümün ismini Luffy değil de Zoro yapsaydı aynı şeyleri söyler miydin acaba :d
Kank adam haklı. 2 yonkou olmasına laf atmış. Yanlarına şuan gelebilecek sadece Kid ve Killer var gerisi çoktan doldu. Sence bu dörtlü vs 2 yonkou ne kadar mantıklı?Bölümün ismini Luffy değil de Zoro yapsaydı aynı şeyleri söyler miydin acaba :d
Urouge fanıyım ama Luffy avatarımı kuşanayım.Arkadaşlar, Luffy'ye sevgi ve saygı için Luffy avatarlarını hazırlayın. Fena gaza geldim.
Datte’ciğim sen dua et de Luffy, Joy Boy’un reenkarnesi çıkmasın... Düşünsene Luffy diye biri yok orjinal değil... sksksks
Kaido balık Jinbe Balıkadam.Kafamı kurcalayan bir soru var günlerdir. Şimdi Jinbei mi daha balıkadam yoksa Kaido mu ?
Neyse ağlamam bitti artık Güzel bölümdür ins.Kaçınılmazsa zevk almaya bakacan.
Geceleri bunun hayalini kurduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.Datte’ciğim sen dua et de Luffy, Joy Boy’un reenkarnesi çıkmasın... Düşünsene Luffy diye biri yok orjinal değil... sksksks
Şimdi şöyle yorumlayayım sayfanın çok altında olduğu için alın olma olasılığı düşük. Karın, bacak gibi bir şey olması daha olası.
Tekrar form analiz yaptım, Kaido'nun alnı da olabilir.
O değilde seni ne zaman işleyecek oda seni hiç göremiyoruz bütün novaları gördük.Urouge fanıyım ama Luffy avatarımı kuşanayım.
ustam, alnın tepesi de olabilir, yerde uzanan bir Kaido. Orası başının tepe noktası. Ya da g4 gibi bir form, yandaki siyahlıklar Luffy kolları. Benim analizim budur.Şimdi şöyle yorumlayayım sayfanın çok altında olduğu için alın olma olasılığı düşük. Karın, bacak gibi bir şey olması daha olası.