Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malum senaryoya dönüp klişeleşebilir. Teach Shanksi öldürür, Shiryu Mihawku :T Hem Luffye hem Zoroya motivasyon verecek bir şey
O artık önce Magellanı yenip. Mapuslara düşmeseydi. En güçlü kılıç ustasını devirecek misyon yok o çöpte Ayrıca Shanks, Mihawk ve Beckman'in bir arada olduğu bir durumda Teach'in tayfası Kızıl saçlara sıkıntı oluşturmaz.
 
O Allah'ın emri. Ben imparator kadar güçlü birini bekliyorum. En azından imparatorlardan birini tutacak bir adam lazım. Diğerini mevcut kadro halleder.
Bence sonraki bölümlere saklar Oda bunu. Şimdi böyle birisi gelirse okuyucu rahatlar. Tayfa daha çaresiz durumlara düşecek.

Cp0 adaya çıkartma yapıyormuş birde. Önlerinde de bir Ryogukyu...
Ryokugyu'nun tek eliyle birisini boğazından havaya kaldırıp hesap sorduğu bir fanart var. Öyle olsa keşke.
 
Bence Amirallerdense Donanmadan daha başı boş bir adamın gelmesi daha muhtemel. Kuzan, Garp gibi. Benim için biraz daha düşük ihtimalde olsa Issho ve Ryokugyuu da gelebilir.
 
Gabana yükselicek adam yok.
Zaten bir komutana dalacağını düşünmüyorum. Yonkou'ya dalan tayfadan olur. Gaban'ın geleceğini düşünme sebebim de, 1 100 ve 500. Sayılarda sırasıyla roger, dragon ve ray'in gözükmesi. Yani gözüken adamların güç seviyesi giderek azalıyor gibi. Belki tesadüftür ama bana sanki oda bilerek yapıyor gibi geldi. O yüzden ray den zayıf birinin gözükeceğini düşünüyorum. Belki ryo, fuji ya da kizaru da olabilir ama ben gabanın gelmesini isterim. Çünkü koskoca KK tayfasından gösterilen tek isimler roger ve ray. Tayfanın biraz daha ayrıntılı işlenmesi açısından da iyi olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık