CP0 şuanki savaş ortamı için güçsüz gelir.Ya Vegapunk'ın projesi ya da Amirallerden biri gelir Wano'ya.Bi takviye gerek bizim tayfaya 2 yonko şuanki mevcut durumda inmesi aşırı sacma olur cp0 veya shanksı bekliyorum ben.
CP0 şuanki savaş ortamı için güçsüz gelir.Ya Vegapunk'ın projesi ya da Amirallerden biri gelir Wano'ya.Bi takviye gerek bizim tayfaya 2 yonko şuanki mevcut durumda inmesi aşırı sacma olur cp0 veya shanksı bekliyorum ben.
1000. bölümde gelicek demiyorum ama birilerini bekliyorum. Şu an Kaido'ya giden 4 kişi var; Kid, Zoro, Marco, Luffy 2 kişi de sürpriz yapabilir, Law ve Yamato. Sürpriz karkaterler de gelirse 6 kişi olur. Bu altı kişinin iki imparator karşısında başarılı olması mümkün değil, aslında bu yüzden bizimkilerin yanında savaşacak birine kesin gözüyle bakıyorum.Bence sonraki bölümlere saklar Oda bunu. Şimdi böyle birisi gelirse okuyucu rahatlar. Tayfa daha çaresiz durumlara düşecek.
İşte Ryo diyelim başıboş bir adam ama arkada Cp0 var. Cp0 varsa lucci de olacaktır ve o ada görev adamı. Korsanların gitmesine müsaade etmez. Tabi bir Kutsal böyle bir emir vermediği müddetçe... Mesela düşünsene İm de demiş ki gidin ve birlikte yenin sonra güçten düşen Luffy'i bana getirin...Bu ancak ittifak kurmakla çözülür Garp & Roger gibi.
Herif 15 sayfa bölüm yazıyor sen 20 bölümlük şey yazmışsın.Ben de imkansız gördüğüm hayallerimdeki senaryoyu yazayım. Daha önce de yazmıştım, bu ikinci olacak. Bence bu tarz bir bölümle "1000. bölüm" adının ve beklentinin hakkını vermiş olur.
-Tüm dövüşler kesin olarak belli olur. Adadaki tüm önemli zoan kullanıcılarının hibrit halini ve ödüllerini görürüz.
-Smoothie gemideki tüm Big Mom korsanlarını öldürür ve yüzünü gördüğümüz gerçek kimliğini açıklar. CP-0 ajanıdır ve iki yonko'nun da düşmesi için bir planı vardır.
-Kaido ve Linlin konuşurken çok önemli bir bilgi verirler. Bu sırada Luffy ve diğerleri oldukça havalı bir şekilde çatıya çıkar.
-Wano'nun üçüncü perdesi kapanır. Dışarıyı görürüz. Ryokogyu ve Vegapunk gibi kişilerin yüzü gözükür.
-Bu sırada konu bir şekilde Rocks'a bağlanır ve flashback başlar. Rocks'un yüzünü görürüz ve ağzından önemli bir şey duyarız. Bölüm bu şekilde biter.
Ryo+Cp0CP0 şuanki savaş ortamı için güçsüz gelir.Ya Vegapunk'ın projesi ya da Amirallerden biri gelir Wano'ya.
Ben olsa bile okumam. Normalde her hafta spoilera bakarım ama bu hafta beklentim yüksek.Bölümün heyecanını artırmak adına bu hafta spoiler tüm forumda yasaklanmalı...
Saydığın şeylerden bir tanesi bile 1000 de gercekleşse bölüme notum çok iyi olur.Ama Oda'nın tarzı bu değil Oda'nın evreninde bu yazdıkların minimum 30 bölüme sığar ama güzel hayal keşke seri bu şekilde ilerlese.Ben de imkansız gördüğüm hayallerimdeki senaryoyu yazayım. Daha önce de yazmıştım, bu ikinci olacak. Bence bu tarz bir bölümle "1000. bölüm" adının ve beklentinin hakkını vermiş olur.
-Tüm dövüşler kesin olarak belli olur. Adadaki tüm önemli zoan kullanıcılarının hibrit halini ve ödüllerini görürüz.
-Smoothie gemideki tüm Big Mom korsanlarını öldürür ve yüzünü gördüğümüz gerçek kimliğini açıklar. CP-0 ajanıdır ve iki yonko'nun da düşmesi için bir planı vardır.
-Kaido ve Linlin konuşurken çok önemli bir bilgi verirler. Bu sırada Luffy ve diğerleri oldukça havalı bir şekilde çatıya çıkar.
-Wano'nun üçüncü perdesi kapanır. Dışarıyı görürüz. Ryokogyu ve Vegapunk gibi kişilerin yüzü gözükür.
-Bu sırada konu bir şekilde Rocks'a bağlanır ve flashback başlar. Rocks'un yüzünü görürüz ve ağzından önemli bir şey duyarız. Bölüm bu şekilde biter.