Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3d2y den sonra Luffy den başka bir şey mi okuyoruz? Luffy fanları dışında çoğu insan, Luffy dışında ki şeyleri görmek istiyor. Garp,Roger vs Rocks varken kim ne yapsın la Luffy'i :/
Bu konuda tayfa işlenmemesi durumuna katılıyorum umalım ki bu arc tayfa 1vs1 hikâyeli bir biçimde işlenir. Şu an farkında değiliz ama Yamato hakkında Zoro'dan daha çok fb okuduk. Yamato hakkında daha çok bilgiye sahibiz. Zoro kim Yamato kim...
Garp Roger Rocks olayına 1001 de de girebilir sıkıntı yok ama hikaye Luffy'nin bu maksatla 1000 de bu hak Luffy'nin ön planda olması mantıklı.
 
Ben de imkansız gördüğüm hayallerimdeki senaryoyu yazayım. Daha önce de yazmıştım, bu ikinci olacak. Bence bu tarz bir bölümle "1000. bölüm" adının ve beklentinin hakkını vermiş olur.
-Tüm dövüşler kesin olarak belli olur. Adadaki tüm önemli zoan kullanıcılarının hibrit halini ve ödüllerini görürüz.
-Smoothie gemideki tüm Big Mom korsanlarını öldürür ve gerçek kimliğini açıklar. CP-0 ajanıdır ve iki yonko'nun da düşmesi için bir planı vardır.
-Kaido ve Linlin konuşurken çok önemli bir bilgi verirler. Bu sırada Luffy ve diğerleri oldukça havalı bir şekilde çatıya çıkar.
-Wano'nun üçüncü perdesi kapanır. Dışarıyı görürüz. Ryokogyu ve Vegapunk gibi kişilerin yüzü gözükür.
-Bu sırada konu bir şekilde Rocks'a bağlanır ve flashback başlar. Rocks'un yüzünü görürüz ve ağzından önemli bir şey duyarız. Bölüm bu şekilde biter.
 
Son düzenleme:
Rocks fb si vermeme ihtimali var ama umarım verir.
Çatıya kesin çıkacak olan luffy ve kid var. Zoro ve marco'nun king ve queen'i geçebilecekleri belli değil.
Yamato farklı bir yoldan çatıya çıkabilir veya Marco ve zoro'ya yardımcı olabilir.
1,100,500. Sayılarda hep önemli birilerinin tanıtımını gördük bu yüzden bölüm sonunda scopper gaban veya başka bir eski korsanın gelmesini bekliyorum. Bölüm sonu da ya bu kişinin adaya gelişiyle ya da çatıda poz vermeyle biter.
 
Bu bölümü ya dış dünya ya da flashback kurtarır. Oda'nın yapacağı en rezil şey Luffy'yi vb. çatıya çıkartıp Kaido ve Big Meme ile bakıştırıp KK olacağım dedirtmek olur. Öyle olursa Luffy karşı taraftan kalsın alsın, bir nebze kurtarır bölümü.
 
Seneye umarım Mihawk ve Crocodile , Shanks ın yanına gidecek bir önceki nesil birleşecektir . Yoksa bu kadar adamı ayrı ayrı finale bağlayamayacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık