Kadın bir alt dudak alayım derken komplesini almış çok ormantik çok
Kadın bir alt dudak alayım derken komplesini almış çok ormantik çok
İngilizce ismi küfür olanlar var. Türkçe mi zorlarina gitmişModlardan biri türk herhalde yoksa öyle fake spo vereni hemen silmezler diye tahmin ediyorum.
Erkan12'nin yan çarı da olabilir bilemedim...ismi tam uyuyordu görüşlerine
Nereden duydun ? Çabuk ümit ver bana.Daha fazla bilgi gelsin de açılsın konu. Spoiler paylaşımcısı şuan resim çiziyor diyenler var, belki bugün gelebilir devamı.
Gördüm onu. Aslında Whos'un ödül avcısı çıkması iyi olabilirdi, sonuçta şu seride adam akıllı ödül avcısı göremedik.
Bütün topi ropponun gücü belli olmuş. Al sana spoNereden duydun ? Çabuk ümit ver bana.
Kaliteli,pahalı bir spiker ve öğretmen olduğunu kanıtlarKing 1.52 çıktıysa geçmiş olsun @Charlotte Katakuri
Wg'de birisinden. Bazen doğru bilgiler veriyor ondan yazayım dedimNereden duydun ? Çabuk ümit ver bana.
Anlaşılan SeviciCapori'nin WG'ye gelme zamanı gelmiş.İngilizce ismi küfür olanlar var. Türkçe mi zorlarina gitmiş
Jack vs Jinbe ayarlanıyor rez al.Hala jinbei'nin çatıya ne amaçla çıktığını çözemedim. Hani 3. 4. Katta luffy den ayrılır diyordum ama adam çatıya çıktı çıkacak. :/